Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Офіційне звернення Повітряного Командування «СХІД» до мешканців регіону

До мешканців Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Кіровоградської, Полтавської, Харківської та Сумської областей офіційно звертається Повітряне Командування «СХІД» – оперативного об’єднання Збройних Сил України, яке базується у вказаному регіоні, повідомляє НСН, посилаючись на офіційну сторінку об’єднання.

Ніяких фото та відео: військовослужбовці попереджають громадян про відповідальність!

У зв’язку з залученням сил і засобів повітряного командування «Схід» до проведення навчань та заходів з передислокацією озброєння і військової техніки командувач нагадує громадянам про відповідальність за ведення фото і відеозйомки військової техніки, місць несення служби військовослужбовцями і режимних військових об’єктів Збройних Сил України, а зокрема й Повітряних Сил.

Дрони будуть збиватися без попередження, а порушники – затримуватись

Будьте уважними та утримувайтесь від спроб випадкового або навмисного проникнення на території військових об’єктів. Також наголошую, що використання різного роду фіксуючої апаратури при передислокації озброєння і військової техніки підрозділів і використання безпілотних літальних апаратів – різного виду дронів – над військовими частинами та розташуваннями військових підрозділів, а також над базами, складами і арсеналами будуть вважатися порушенням, прирівняним до спроби проникнення на їх територію. Тож будуть збиватися без попередження над об’єктами або на підльоті до них. Особи, причетні до таких інцидентів, будуть затримані і притягнуті до відповідальності згідно з чинним законодавством України, – звертається до громадян Командувач повітряного командування «Схід» генерал-майор Іван Теребуха.

Він застерігає від провокаційних дій поруч із військовими частинами і колонами військової техніки і просить повідомляти керівний склад повітряного командування «Схід», Службу безпеки України, Національну поліцію про підозрілих осіб та їхні дії.

Телефон чергового повітряного командування «Схід»: 749-63-05.

До речі, нещодавно “НСН” писав:

В яких областях України опалювальний сезон почнеться тільки в грудні – названі регіони

Рівень життя населення падає – які регіони України найбідніші

ЄС офіційно визнав українські COVID-сертифікати в застосунку Дія

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×