Купити квартиру в Дніпрі

Вибухи в Криму 14 лютого: уражено «Цезар Куніков» (фото, відео)

Вибухи в Криму 14 лютого: повідомляють про атаку на «Цезар Куніков» (фото, відео)

Вибухи в Криму 14 лютого пролунали вночі і вранці. Про них, зокрема, повідомляв моніторинговий Телеграм-канал «Кримський вітер». Було атаковано російський корабель «Цезар Куніков», який згодом потонув. НСН розповість все, що про це відомо.

За даними каналу, У Ялті, Місхорі та Алупці було чути п’ять вибухів. Їм передували спалахи в морі.

Від вибухової хвилі в Алупці навіть відчинялися вікна у домівках містян.

Мешканець із Сімеїзу стверджує, що на кораблі, розташованоу в морі неподалік, лунала тривога.

З моря в районі Сімеїзу було чути також кулеметні черги.

Місце вибухів у морі. Ймовірно, знаходиться в районі Місхора.

вибухи в криму

Звуків пусків ракет не було, стверджують місцеві мешканці.

За непідтвердженими даними, було атаковано російський корабель.

Згодом люди почули ще вибухи – навпроти селища Кацівелі. Тут була сильна ударна хвиля

Схоже, що боєкомплект корабля вибухає. Видно, що для порятунку ‘потопаючого’ підійшов ще один корабель. Також неподалік є підводний човен, – пише моніторинговий Телеграм-канал

Над морем спочатку з’явився один вертоліт, його звук було добре чутно. Потім гвинтокрилів Мі-8 вже стало два. Схоже на те, що розпочалася пошуково-рятувальна операція. Гелікоптери літають низько над морем вздовж берега від Алупки у бік Кацівелі та назад.

Тим часом за морським боєм біля берегів Криму спостерігає американський БПЛА-розвідник, повідомила моніторингова група Кримського вітру в середу, 14 лютого.

У повідомленні Телеграм-каналу йдеться, що за даними порталу відстеження авіаперельотів Flightradar, БПЛА Northrop Grumman RQ-4B Global Hawk із позивним FORTE12 злетів з авіабази НАТО Сігонелла на Сицилії та веде розвідку над Чорним морем.

вибухи в криму

Зазначається, що завдання такого БПЛА — розкриття районів ППО і збір даних про те, як ЗС РФ реагують на бойові ситуації.

Від початку війни західні розвідки діляться інформацією з Україною в режимі реального часу.

Вибухи в Криму 14 лютого: що кажуть в Україні і росії

Російська влада повідомляла про нібито збиття 6 українських безпілотників над Чорним морем.

Дрони Головного управління розвідки Міноборони України, ймовірно, підбили російський великий десантний корабель «Цезар Куніков» у Чорному морі сьогодні, 14 лютого, вранці. Про це написала Українська правда з посиланням на джерела в ГУР.

Згодом з’явилося офіційне підтвердження від ЗСУ про ураження корабля.

ЗСУ спільно з підрозділами ГУР знищили великий ворожий корабель «Цезар Куніков». В момент ураження він перебував у територіальних водах України поблизу Алупки, — повідомив СтратКом

Офіційно: ЗСУ спільно з підрозділами ГУР знищили великий ворожий корабель «Цезар Куніков». В момент ураження він перебував у територіальних водах України поблизу Алупки, — СтратКом

А подробиці від ГУР і відео знищення корабля – ТУТ.

Ще новини України і світу: БпЛА атакували Росію: вибухало під Пітером, у Тулі, Смоленську, Орлі і Клинцях – що відомо (відео)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×