Купити квартиру в Дніпрі

Потужний вибух прогримів в Енергодарі під час наради керівників окупаційної поліції (відео)

Потужний вибух прогримів в Енергодарі під час наради керівників окупаційної поліції (відео)

Потужний вибух прогримів в Енергодарі 18 серпня. “Бавовну” прокоментували в Головному управлінні розвідки України. Вибух прогримів під час наради керівників окупаційної поліції, передає НСН.

У ГУР повідомляють, що 18 серпня в тимчасово окупованому Енергодарі була призначена нарада керівників міської «поліції». Орієнтовно о 09.23 в кабінеті начальника поліції пролунав потужний вибух. Внаслідок цього чисельні поранення отримали:

  • начальник міського відділу полковник мвс росії чесанов павло валерійович (Чувашська республіка),
  • його заступник з оперативної роботи,
  • керівник слідчого відділу,
  • начальник чергової частини та керівники низки підрозділів.

Одразу після вибуху їх було терміново доправлено до місцевої лікарні.

Після оперативного обстеження поранених з окупованого Мелітополя було терміново викликано три реанімобіля. Вже звідти планується евакуація військовими гелікоптерами на територію рф.

Будівля, окрім розміщення управління «поліції», використовувалась в якості помешкання особового складу окупантів. Внаслідок вибуху будинок зазнав значних пошкоджень, пожежа розповсюдилася на 3-5 поверхи.

На даний час район події заблоковано. Можливість пересування містом для цивільних осіб суттєво обмежено. В місті повністю вимкнено мережу Інтернет.

Потужний вибух прогримів в Енергодарі: відео

Потужний вибух прогримів в Енергодарі під час наради керівників окупаційної поліції (відео)Потужний вибух прогримів в Енергодарі під час наради керівників окупаційної поліції (відео)

Ще новини України: Окупанти в Енергодарі роздмухують отруйний пил з золовідвалів Запорізької ТЕС – мер

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×