Купити квартиру в Дніпрі

Відео моменту: ЗСУ вдарили по полігону з окупантами на Запоріжжі

Відео моменту: ЗСУ вдарили по полігону з окупантами на Запоріжжі

ЗСУ вдарили по полігону з окупантами на Запоріжжі. У мережі з’явилися ефектні відео успішного удару.

Зокрема, записи моменту удару оприлюднили Сили оборони Півдня і телеграм-канал Повернись живим, передають «Новини України – НСН».

Збройні сили України здійснили успішний удар по тренувальному полігону російських військ на Запоріжжі, застосувавши високоточні реактивні снаряди. Удару було завдано з використанням американської ракети GMLRS, яка показала свою ефективність у момент, коли російські військовослужбовці перебували на тренуванні.

Як повідомляє Мілітарний, бійці 128-ї гірничо-штурмової бригади ЗСУ спільно з екіпажами ракетно-артилерійських військ на Запорізькому напрямку провели операцію, яка продемонструвала високу точність та злагодженість дій українських сил, передає Час Пік.

Ракета GMLRS M30A1 DPICM несе у собі велику кількість попередньо сформованих уламків, що робить її особливо ефективною проти живої сили противника. На опублікованих відео видно, як розвідники за допомогою безпілотників коригують вогонь, що дозволяє максимально вражати цілі.

Відео моменту: ЗСУ вдарили по полігону з окупантами на Запоріжжі

Сили оборони Півдня України поділилися кадрами удару по полігону, які викликали широкий резонанс у мережі. Ефективність дій українських артилеристів була високо оцінена, а відео стало наочним підтвердженням потужності та готовності ЗСУ до виконання бойових завдань.

Також відео оприлюднив телеграм-канал «Повернись живим»

SHARK + HIMARS роблять смерть ворогам  В результаті колаборації 128-ї гірсько-штурмової бригади та бригади «Чорний ліс» на Півдні стало на десяток-півтора менше окупантів. Виявити ворога допоміг розвіддрон, який ми купили за ваші донати, – йдеться у повідомленні «Повернись живим»

Ще новини України: ВІДЕО МОМЕНТУ: В Енергодарі вибухнув воєнний злочинець, який видав окупантам списки патріотів

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу