Купити квартиру в Дніпрі

Стратегічний об’єкт: Генштаб повідомив, що вдалося уразити у Курській області сьогодні

Стратегічний об’єкт: Генштаб повідомив, що вдалося уразити у Курській області сьогодні

Генштаб повідомив, що вдалося уразити у Курській області сьогодні вночі. Нагадаємо, ми розповідали про масовану атаку дронами.

Вдалий результат злагодженої роботи Сил оборони України: уражено черговий стратегічний об’єкт російських окупантів, – йдеться в офіційному повідомленні Генштабу ЗСУ

Що вдалося уразити у Курській області сьогодні

Зазначається, що сьогодні вночі завдано удару по нафтобазі «Польова», що в Курській області рф. Так, за інформацією розвідки, в районі розташування об’єкта працювали засоби протиповітряної оборони ворога. В подальшому зафіксовані потужні вибухи та пожежа, ймовірно зайнялися ємності з нафтопродуктами. Нафтобаза «Польова» складається з 11 резервуарів загальним об’ємом 7000 кубічних метрів та використовується, зокрема, й для забезпечення потреб збройних сил рф.

Завдання, в рамках єдиного замислу, виконано силами й засобами Служби безпеки України (СБУ А), у взаємодії з іншими складовими сил оборони.

Окрім цього, наявна інформація про потужні вибухи в районі електропідстанції в Курській області.

Детальна інформація щодо наслідків ураження обох об’єктів наразі уточнюється.

Сили оборони продовжують вживати всіх заходів, щоб підірвати воєнно-економічний потенціал російських окупантів та змусити рф припинити збройну агресію проти України. Далі буде… Слава Україні! – йдеться у повідомленні

Ще новини України і світу: Через удар безпілотників по нафтобазі в Ростовській області виникла пожежа (відео)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×