Купити квартиру в Дніпрі

Стінка на стінку: українські перевізники розпочинають дзеркальну акцію протесту на кордоні

Стінка на стінку: українські перевізники розпочинають дзеркальну акцію протесту на кордоні

Українські перевізники розпочинають власну акцію протесту на кордоні з Польщею. Про це йдеться у заяві Громадської організації «Міжнародні автомобільні перевізники України» 14 лютого, передає НСН.

Українські перевізники анонсували дзеркальну акцію протесту у відповідь на дії польських фермерів, які блокують рух вантажівок через українсько-польський кордон. Завтра, 15 лютого, о 09.00 вони проведуть протест з боку української митниці біля КПП “Ягодин-Дорогуськ”.

У звʼязку з блокадою та свавіллям польськиих фермерів на кордоні, українські міжнародні перевізники не можуть бути осторонь, бо вони є артеріями економіки. Тому ми вимагаємо рівних умов економічної співпраці, – йдеться у повідомленні

Протестувальники хочуть звернути увагу всієї європейської бізнес-спільноти на знищення української економіки через перекриття пунктів пропуску.

Що саме робитимуть українські перевізники

Також про акцію протесту заявив керівник ГО “Перевізники західного регіону” Віталій Коценко, в коментарі “Суспільному“.

За словами Коценка, на територію України не будуть пропускати польських перевізників. Однак перевізники обіцяють не блокувати рух автобусів.

“Вони будуть тут з нами стояти на своїх машинах, поки наші українські перевізники з їхнього боку не почнуть їхати. Адже вони в годину пропускають одне авто, і то не українського, а польського водія”, – додав він

Керівник громадської організації додав, що тривалість протестів українських перевізників залежатиме від ситуації, яка має місце з польського боку кордону.

Нагадаємо: Польські фермери заблокують КПП “Ягодин – Дорогуськ” на місяць – Держмитслужба

Ще новини України і світу: Названо 9 виробників м’яса і молочки в Україні, які найбільше допомагають ЗСУ

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×