Купити квартиру в Дніпрі

Росіяни готують нові криваві штурми Авдіївки – ISW

Росіяни готують нові криваві штурми Авдіївки – ISW

Росіяни готують нові криваві штурми Авдіївки. Такий прогноз роблять в американському Інституті вивчення війни, передає НСН.

Здається, російські окупанти готуються до нових атак у районі Авдіївки Донецької області. Незважаючи на значні втрати в техніці та живій силі – повідомляє ISW у свіжому звіті

Згідно із даними аналітиків, окупанти готуються до атаки піхотою за підтримки артилерії з метою компенсування втрат техніки в Авдіївці протягом жовтня.

Росіяни готують нові криваві штурми Авдіївки – ISW

З 9 по 13 жовтня загарбницька армія під час першої хвилі атак втратила щонайменше 99 транспортних засобів, 94 — під час другої хвилі з 14 по 23 жовтня, а також чотири підтверджених та 18 потенційно втрачених автомобілів з 24 по 31 жовтня. Про це аналітики пишуть, посилаючись на дані GeoConfirmed. За такі стислі терміни це стали найбіліші втрати окупантів із початку повномасштабного вторгнення рф в Україну.

В ISW наголошують, що нинішня ситуація під Авдіївкою демонструє ширшу нездатність Генерального штабу Збройних сил росії засвоїти та розповсюдити уроки, що були зроблені їхніми військами під час попередніх невдалих наступальних операцій в Україні.

Росіяни готують нові криваві штурми Авдіївки – ISW

Нагадаємо, у Силах оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун розповів, що Авдіївка є найбільшою поразкою російської армії, втрати на цьому напрямку сягають майже 6,5 тис. осіб. На цій ділянці фронту ЗСУ знищили 100 ворожих танків та майже 250 одиниць іншої бронетехніки.

Ще новини України: Біля Авдіївки росіяни використовують тактику “кротів”: чим це погано

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×