Купити квартиру в Дніпрі

Олександр Вілкул заявив, що вбив би Путіна (відео)

Олександр Вілкул

Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул переконаний, що президента Росії Володимира Путіна необхідно ліквідувати.

Як передає НСН, про це він сказав в інтерв’ю УП.

“Якби мав змогу його вбити, я б його вбив. Відбувається повномасштабна агресія. Кляті орки руйнують наші домівки, села, міста. Насправді я вірю, що кінець війни може наблизити лише кількість гробів, які звідси поїдуть в Російську Федерацію”, заявив Вілкул.

На уточнююче запитання журналістів, він відповів, що нічого б не говорив Путіну.

“Його треба ліквідувати”, сказав Олександр Вілкул.

Навесні ж 2019 року Вілкул, відповідаючи на питання, що б він при зустрічі сказав Путіну, відповів, що нагадав би президенту РФ його ж слова про те, що російський народ і український народ – це братні народи. Також він у 2019 році запропонував би Путіну відновити “нормальні відносини між братськими народами”.

Керівник Ради оборони Кривого Рогу переконаний, що зараз позиція громадян, яка була до війни, не має значення, оскільки в умовах російської агресії єдиним шляхом для України є вступ до блоку НАТО.

“Росія напала на Україну, тому єдина можливість для нас на майбутнє, щоб наші діти й онуки не воювали, це входження до системи колективної безпеки. Це НАТО. А краще поділ Росії на 5-6 менших держав і менш агресивних. Я визнаю, що помилявся. Нейтральний статус виявився неефективним, це безумовна моя помилка”, заявив Вілкул.

Чиновник також зазначив, що після війни Україна матиме вікно можливостей строком до двох років, за час якого влада й народ країни мають докласти максимум зусиль для вступу до Євросоюзу.

Також, на думку чиновника, поняття “хороші росіяни” виправдовує злочини Росії в Україні.

“Не всі погані, є там і хороші росіяни” – я вважаю, що це технологія, яка виправдовує. Хороші росіяни привели до влади й підтримують Путіна? Так не буває. Вважаю, що таких не існує”, додав Вілкул.

Ще новини України: Росія продовжить приховану мобілізацію, а ракетні удари по Україні, ймовірно, відклала до осені – Генштаб

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×