Купити квартиру в Дніпрі

«Ціль уражена за 700 кілометрів» – Зеленський про успішне застосування української далекобійної зброї

«Ціль уражена за 700 кілометрів» Зеленський про успішне застосування української далекобійної зброї

Президент України Володимир Зеленський повідомив про успішне застосування далекобійної зброї українського виробництва, яка уразила ціль за 700 кілометрів.

Про це Зеленський повідомив за результатами щоденної селекторної наради з очільниками міністерств та головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним, передає НСН.

“Заслухав доповідь Головкома про ситуацію на полі бою. Оборонні та наступальні дії. Наш рух уперед не зупиняється.

Міноборони – про надходження зброї та боєприпасів. Зокрема, отримання великої партії броньованих “медеваків” – те, що зараз дуже потрібно.

Мінстратегпром – про власне виробництво. Успішне застосування нашої далекобійної зброї: ціль уражена за 700 кілометрів!

Мінінфраструктури готує наступні кроки в межах “зернового коридору”. Кабмін, наш Офіс працюють над підготовкою до зими: енергетична система, Пункти Незламності, бомбосховища.

МВС відзвітувало про ліквідацію наслідків ворожих обстрілів, безпекову ситуацію перед стартом нового навчального року.

І звичайно ж, звіти розвідок про військові та політичні кроки наших ворогів. Тримаємо все під контролем. Продовжуємо роботу”, – йдеться в повідомленні.

Імовірно, йдеться про ураження безпілотниками літаків Іл-76 на аеродромі в Пскові. Від цього російського місті до кордону України по прямій — близько 700 кілометрів.

Раніше, представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов повідомив про знищення чотирьох важких військово-транспортних літаків Іл-76 у Пскові. Скільки ще суден було пошкоджено — уточнюється

Зазначимо, що у Пскові розташований аеропорт спільного базування, тобто там розміщені як цивільні, так і військові літаки. Відомо, що на аеродромі базується 334 військово-транспортний авіаційний полк 18 дивізії військово-транспортної авіації рф.

Ще новини України: ЗСУ просунулися у глибину оборони ворога на Запоріжжі – Уршалович

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×