Купити квартиру в Дніпрі

Російські хакери злили у мережу 16 Гб даних S.T.A.L.K.E.R. 2 – подробиці

S.T.A.L.K.E.R. 2

Російські хакери злили в мережу 16 Гб даних гри S.T.A.L.K.E.R. 2. За їхніми словами, вони виклали карту ігрового світу з усіма локаціями та сюжет гри.

Про це повідомляє LIGA.net, передає НСН.

З повідомлення зловмисників можна зрозуміти, що вони злили не всі доступні їм файли.

11 березня хакери звернулися до української студії GSC Game World з погрозами, вони вимагали від розробників «одуматися» та «переосмислити своє ставлення до гравців з Росії та Білорусі», а також вибачитися за «негідне ставлення до простих гравців з цих країн». Крім того, злодії вимагали повернути російську локалізацію.

При цьому у пості з шантажем GSC Game World росіяни наполягають на «дружньому ставленні до неї».

У GSC Game World закликали гравців не дивитися та не розповсюджувати виток зі S.T.A.L.K.E.R. 2, а дочекатися її офіційного релізу, бо застарілі або незавершені матеріали можуть зашкодити враженням від гри.

«Це не перша спроба злому та зливів наших даних, у тому числі особистих – вже понад рік нас постійно атакують. Шантаж, агресія, злами, шкода для гравців та фанатів, і спроби негативно вплинути на розробку та компанію загалом – це те, що ми бачимо. Ми українська компанія і, як і більшість українців, останнім часом побачили безліч страшніших речей: наші зруйновані будинки, понівечені долі та смерті наших близьких. Залякати подібними діями нас не вийде. Шантажувати теж. Наша принципова позиція щодо підтримки України незмінна – ми й надалі робитимемо все, що в наших силах, для рідної країни», йдеться у повідомленні студії.

новини україни

Нагадаємо, після початку повномасштабної війни деякі з розробників гри вступили до лав Збройних сил України та захищають нашу країну від агресії. Інші стали волонтерами та продовжують займатися створенням гри у перервах між волонтерством.

Крім того, розробники заблокували доступ до гри на території Росії та Білорусі. У відповідь російські користувачі почали занижувати рейтинг шутера.

Роскомнадзор заблокував сайт GSC Game World. На ньому, як і на сайті гри, опубліковано листа, в якому розповідається правда про напад Росії на Україну, а також наведено реквізити, за якими можна допомогти ЗСУ, Червоному хресту, фонду «Повернись живим».

«Крізь смерть і біль, війну, страх і нелюдську жорстокість Україна пройде та вистоїть. Вона робила це завжди та зробить це знову!», йдеться на сайті GSC Game World, яка зібрала 800 тисяч доларів для допомоги ЗСУ.

Ще новини України:

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×