Купити квартиру в Дніпрі

Путін заявив, що РФ визнала “Л/ДНР” в межах Луганської та Донецької областей

Путін заявив

Президент РФ Володимир Путін заявив, що Росія визнала “кордони” самопроголошених “Л/ДНР” відповідно до тих, які закріплені у “конституціях республікх”. Тобто в межах Луганської та Донецької областей.

Про це з посиланням на «РИА Новости», передає НСН.

“Ми визнали всі їхні фундаментальні документи, у тому числі й конституцію, а в конституції прописані кордони у рамках Донецької та Луганської областей у той час, коли вони були у складі України”, сказав Путін.

Він заявив, що Росія використає свої збройні сили на Донбасі “у разі потреби”. І додав, що Кремль “розраховує, що всі суперечливі питання щодо “кордону” “ДНР” та “ЛНР” будуть ухвалені шляхом переговорів; зараз це неможливо, але в майбутньому це вдасться”.

А ще Путін вважає, що “найкращим розв’язанням питання було б, щоб теперішня київська влада сама відмовилася від вступу до НАТО і дотримувалася б нейтралітету”.

На запитання, наскільки далеко готові зайти російські війська на Донбасі, Путін відповів:

“Передбачати конкретні можливі дії неможливо, це залежить від ситуації”.

І додав:

“Я не сказав, що наші війська підуть на Донбас просто зараз”.

Зазначимо, Рада Федерації ㅡ верхня палата парламенту Росії ㅡ 22 лютого погодила звернення Путіна про застосування російських військ за межами країни, а саме на території «Л/ДНР».

Путін визнав “Л/ДНР” в межах Луганської та Донецької областей

У “конституціях” обох “республік” написано, що їхні межі “залишаються незмінними” з моменту утворення. За таке утворення вважають “референдум” 2014 року, коли “республіки” вирішили, що вони “рівні” територіям Луганської та Донецької областей.

Бойовики “ЛНР” заявили, що їхня територія вся Луганська область

Росія остаточно визнала «ЛДНР»: що передбачають документи, ратифіковані Радою Федерації 22 лютого

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×