Купити квартиру в Дніпрі

Через ворожий обстріл 13 травня затримуються кілька поїздів – список

обстріл 13 травня

Укразалізниця повідомила про затримку поїздів. Через ворожий обстріл 13 травня графіки деяких потягів будуть змінені.

Про це інформує НСН з посиланням на пресслужбу Укрзалізниці.

“Низка наших поїздів сьогодні слідуватимуть зміненим графіком. Слід очікувати суттєвої затримки щонайменше п’ятьох рейсів на даний момент (станом на 06:54 – Ред.)”, йдеться у повідомленні.

Список рейсів, які можуть слідувати із затримкою:

  • №119 Запоріжжя — Львів +5 годин;
  • №85 Запоріжжя — Львів +5 годин;
  • №139 Київ — Кам.-Подільський +8:40 годин;
  • №38/36 Ужгород, Перемишль — Одеса +12 годин;
  • №770 Тернопіль — Київ +6 годин;
  • №716 Перемишль — Київ +7 годин.

Укрзалізниця разом із Хмельницькою ВА розробила рішення, як дістатися пунктів призначення. Вже запущено додаткові поїзди-шатли та автобуси для підвозу.

Детальна інструкція, що робити далі (буде оновлюватись):

  • Якщо ви прямуєте з Києва в напрямку Вінниці, Хмельницького, то вам необхідно зробити посадку на шатл — Київ — Козятин — Вінниця — Хмельницький.
  • Якщо ви прямуєте з Києва в напрямку Тернополя та Львова, то вам необхідно зробити пересадку на шатл Красне-Тернопіль-Чорний острів. Між Чорним островом та Хмельницьким очікуйте з 10:00 на безкоштовні автобусні шатли від вокзалу до вокзалу.
  • Якщо ви прямуєте з Вінниці, Жмеринки, Хмельницького до Києва – вам доступні шатли до Києва кожні 2 години. Першу групу пасажирів з Вінниці до Києва з квитками на рейс №716 забере поїзд №868 Гречани-Київ.
  • Якщо ви прямуєте з Вінниці, Жмеринки до Львова, Ужгорода, Перемишля – вам доступні шатли до Козятина з пересадкою на будь-які рейси західного напрямку, які зараз прямують об’їзним шдяхом саме через Козятин.
  •  Якщо ви прямуєте з Хмельницького до Львова, Ужгорода, Перемишля – очікуйте пересадку на автобус від вокзала до станції Чорний острів, звідки кожні 2 години прямуватиме шатл до станції Красне.
  • Якщо ви прямуєте з Києва до Львова, Івано-Франківська, Ужгорода, Перемишля або зворотно, то для вас зміниться час у дорозі, на решту не зважайте.

Повернення невикористаних квитків зі 100% компенсацією можливе в будь-якій українській касі у претензійному порядку. Всі шатли є безкоштовними, як і посадка до альтернативних поїздів того ж напрямку, що вказаний у вашому квитку, в разі спізнення або неможливості прибути на свій рейс, додали в Укрзалізниці.

За актуальною інформацією можна слідкувати у телеграм-каналі УЗ.

Інформацію щодо затримок поїздів, які слідують зміненим маршрутом, можна відслідковувати на https://uz-vezemo.uz.gov.ua/delayform.

Зазначимо, що затримка поїздів сталася через обстріл Хмельниччини російськими терористами.

Під час повітряної тривоги армія РФ атакувала Хмельницьку область. Окупанти вдарили по об’єкту критичної інфраструктури.

“Сьогодні під час повітряної тривоги ворог атакував Хмельниччину. На жаль, маємо приліт по критичній інфраструктурі”, повідомили у Хмельницькій обласній військовій адміністрації.

Місцева влада наголошує, що об’єкт розташований за межами населених пунктів. Зазначається, що усі відповідні служби працюють на місці. Більше деталей нічної атаки РФ не повідомляється.

За словами міського голови Олександра Симчишина, мешканці обласного центру можуть чути вибухи і після відбою повітряної тривоги. Вона тривала в регіоні від 03:06 до 07:03.

У ніч проти 13 травня окупанти здійснили чергову масштабну атаку території України. Повітряна тривога почала ширитися країною близько 01:20. Про вибухи повідомили не лише у Хмельницькому, а й Миколаєві, на Київщині та Львівщині.

Унаслідок нічної атаки на Миколаїв сталася пожежа на підприємстві, постраждали житлові будинки — троє людей поранені. Одного із них забрали до лікарні — повідомив мер міста Сєнкевич.

Щодо звуків вибухів на Львівщині, то вони доносилися з іншої області.

“Була загроза атаки ворожими дронами-камікадзе. Звуки вибухів, які чули у різних районах нашої області, – це відлуння роботи ППО в іншій області”, повідомив очільник Львівщини Максим Козицький.

Ще новини України: В окупованому Мелітополі було гучно – підірвали колаборанта-“чиновника”

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×