Купити квартиру в Дніпрі

Чиновники путіна таємно намагаються домовитися із Заходом про закінчення війни в Україні

чиновники путіна

Високопоставлені чиновники путіна намагаються за його спиною домовитися зі Заходом про закінчення війни в Україні.

Як передає НСН, посилаючись на novyny.live, про це пише The Mirror з посиланням на секретний документ, який опинився в розпорядженні редакції.

Представник кремлівської еліти вийшов на зв’язок з ЦРУ через дипломатичні кола. Він хоче якнайшвидше припинити криваву війну в Україні й стверджує, що не самотній у цьому прагненні. Серед російської еліти багато інших, хто прагне того ж. Однак ці люди бояться заявляти про це відкрито. Ніхто не хоче, щоб його знайшли мертвим.

Вважається, що старші офіцери та чиновники, наближені до путіна, стурбовані жорсткими санкціями Заходу та занепадом економіки, спричиненим війною.

Видання зазначає, що за останні кілька місяців “вчинили самогубство” вже кілька людей, які обіймали високі посади в різних російських державних структурах та великих компаніях. Деякі, як Анатолій Чубайс, наприклад, раптово опинялися в лікарні з якимось вкрай рідкісним захворюванням.

Як пише The Mirror, людина, яка звернулася до ЦРУ, зважилася на контакт з іноземними спецслужбами після загострення ситуації на Запорізькій АЕС.

Видання зазначає, що настрій кремлівської еліти панічний.

Путін може запропонувати Україні мирні переговори. Коли це станеться розповів Тімоті Еш

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×