Купити квартиру в Дніпрі

“Це ми ще не починали”: Данілов розповів, як західна зброя вже змінює хід війни

Данілов

Секретар РНБО Олексій Данілов повідомив, які наслідки спричинили точні удари ЗСУ з допомогою західного озброєння по російських тилах.

Детальніше про це він розповів на своїй сторінці у Твіттер, передає НСН.

“Деморалізація, демілітаризація і деокупація – три головні ефекти роботи сучасної західної зброї зі знищення командних пунктів, техніки та складів боєприпасів рашистів за останній час”,пише Данілов.

Секретар Радбезу зауважив, що вже зараз західне озброєння змінює хід війни.

“Кількісні переваги росармії нівелюються українською ракетно-артилерійською точністю. Західна зброя для ЗСУ вже змінює хід війни. І це ми ще не починали!”,пише Данілов.

Українські воїни нищать військові склади окупантів

Щодня українські воїни завдають потужних ударів по позиціях окупантів та нищать їхні склади, пункти, техніку та живу силу. Наприклад, на Півдні 10 липня знищили 4 ворожі пункти.

Детонує і палає: одразу в декількох окупованих містах прогриміли вибухи (відео)

Уночі 11 липня вибухи прогриміли біля тимчасово окупованої Каховки на Херсонщині. Радник глави Херсонської ОВА Сергій Хлань розповів, що ЗСУ завдали потужного удару по окупантах у Таврійську. За даними джерел 24 каналу в спецслужбах, 120 окупантів ліквідовані, ще 200 потрапили до лікарень, половина з яких – у важкому стані.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×