Купити квартиру в Дніпрі

Нічна повітряна атака 7 квітня: є поранені і руйнування – все, що відомо

Нічна повітряна атака 7 квітня: є поранені і руйнування – все, що відомо

Ворогом була здійснена чергова нічна повітряна атака 7 квітня. Росіяни запускали по Україні «Шахеди» і ракети. Більшість цілей вдалося збити, втім є поранені і руйнування. Виникли пожежі.

НСН розповість все, що відомо на цей момент. Матеріал доповнюється.

Інформація від Повітряних сил

У Повітряних силах повідомляють, що у ніч на 7 квітня 2024 року ворог завдав удару керованою авіаційною ракетою Х-31 з окупованої Луганщини, балістичною ракетою «Іскандер-М» з Криму та 17-ма ударними БпЛА типу «Shahed-131/136» із мису Чауда (Крим).

До відбиття повітряного нападу було залучено авіацію, зенітні ракетні підрозділи, мобільні вогневі групи та засоби радіоелектронної боротьби.

В результаті протиповітряного бою Силами оборони України збито 17 ворожих ударних безпілотників «Shahed-131/136» у Харківській, Дніпропетровській та Полтавській областях.

Нічна повітряна атака 7 квітня

Нічна повітряна атака 7 квітня: ситуація в регіонах

Дніпропетровська область

Вночі наші оборонці неба знищили «зграю» з 11 ворожих шахедів. По два – у Криворізькому та Дніпровському районах. Ще сім – у Камʼянському.

В останньому через падіння уламків пошкодило декілька будівель та автівки.

Ввечері було гучно в одному з населених пунктів Петриківської громади. Там уламки російської ракети понівечили два садові будинки, пару машин і лінію електропередач.

photo 2024 04 07 07 33 18

photo 2024 04 07 07 33 19

photo 2024 04 07 07 33 20 (2)

photo 2024 04 07 07 33 20

Харківська область

О 00:50 окупанти вдарили по Харкову безпілотниками, пошкоджено приватний будинок. Міський голова Терехов повідомляв про пожежу.

Харків зараз відбивається від нашестя ворожих дронів. Але один з безпілотників влучив у приватний будинок. Пожежа. Інформація щодо постраждалих наразі уточнюється, – написав він о 01:17

Згодом стало відомо, що постраждав 62-річний чоловік, який отримав осколкові поранення. 64-річній жінці та 87-річному чоловікові надали медичну допомогу на місці.

Також стало відомо, що зафіксовано влучання на територію Основʼянського району аркова. Про це повідомили в пресслужбі Харківської обласної прокуратури.

Пошкоджено щонайменше п’ять багатоповерхових і десять приватних житлових будинків, дитячий садок, автомобілі.

харків

харків

харків

харків

харків

харків

Також о 01:40 окупанти вдарили «Шахедами» по Лозівському  та Харківському районах. Без постраждалих.

Одеська область

Ворог випустив «Іскандер-М» по припортовій інфраструктурі Одеси, — повідомили в ОК «Південь».

Внаслідок вечірнього удару виникла пожежа, яку вогнеборці ліквідували. Зазнали руйнувань адміністративна та технічна будівлі. Постраждала співробітниця одного з навколишніх підприємств – в неї акубаротравма.

Одеса цієї ночі – відео

Ще новини України: Нічна повітряна атака 5 квітня: збили всі «Шахеди» – все, що відомо

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×