Купити квартиру в Дніпрі

Після інтиму вбив біля будівлі ТЦК – моторошна подія на Закарпатті

Після інтиму вбив біля будівлі ТЦК - моторошна подія на Закарпатті

У Закарпатській області сталася трагедія: чоловік мав інтимний зв’язок біля будівлі військкомату, після чого вбив свою жертву. Як чоловік вбив біля будівлі ТЦК повідомляється у вироку Берегівського районного суду.

Моторошна подія на Закарпатті

Інцидент стався у ніч проти 15 жовтня 2023 року в місті Берегово Закарпатської області. Вночі чоловік зустрів свою знайому, з якою він зайнявся інтимом біля будинку. Після півночі пара посварилась, тоді підозрюваний розбив скляну пляшку та завдав жінці удару в область шиї. Після цього чоловік втік, а потерпіла загинула на місці.

Зловмисник визнав провину на суді.

“Він відвів її позаду військкомату та вступив з нею у статеві зносини, після чого між ними виникла суперечка, під час якої він розбив пляшку з-під пива об стовп та завдав жінці удару уламком від пляшки в район горла. Після нанесення цього удару потерпілій, він намагався їй допомогти, а саме зняв з себе футболку та притиснув до місця, де був поріз, щоб зупинити кровотечу, однак через декілька хвилин побачив, що потерпіла не рухається, тому залишив її там, а сам викинув майку в смітник, залишки від пляшки викинув у двір домогосподарства, після чого пішов до фонтану на центральній площі міста Берегове, де вмив руки, а далі повернувся знову до друзів, які очікували його в парку”, — йдеться у свідченні чоловіка.

public

Вбив біля будівлі ТЦК

Друг чоловіка розповів, що вночі він зустрівся з підсудним. Коли підозрюваний йшов поблизу військкомату, він виявив тіло жінки.

Суд визнав жителя Закарпаття винним за ст. 115 ч. 1 КК України та засудив до десяти років позбавлення волі.

public (1)

Раніше “Новини України – НСН” писали: На Закарпатті двоє чоловіків напали на прикордонника, забрали зброю і втекли до Румунії

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу