Купити квартиру в Дніпрі

Ніякої співпраці! – Кіберполіція попереджає про російський фейк

Ніякої співпраці! - Кіберполіція попереджає про російський фейк

Кіберполіція попереджає, що під час війни багато повідомлень з елементом російської (ІПсО). Вони спрямовані на дестабілізацію ситуації в країні та створення напруженості серед громадян. Про одне з таких читайте у матеріалі Новини України – НСН.

Останніми днями мережею поширюється інформація, що нібито «військова поліція» пропонує українським громадянам винагороду за співпрацю у виявленні ухилянтів. Ці повідомлення надходять від імені нібито Національної поліції України.

Наголошуємо, що ця інформація не відповідає дійсності. Національна поліція України жодних подібних оповіщень не робила. Також нагадуємо, що в Україні не існує «військової поліції», – повідомляють у Кіберполіції

Такі повідомлення є елементом російської інформаційно-психологічної операції (ІПсО) і спрямовані на дестабілізацію ситуації в країні та створення напруженості серед громадян.

“Закликаємо не телефонувати за номерами, вказаними в цих повідомленнях, і не переходити за посиланнями від невідомих джерел. При цьому, для надання ваги своїм ІПСО ворог може використовувати реальні номери телефонів органів державної влади”, попереджають у поліції.

441903862 799995858977983 4348636343965966645 n

Тому, кіберполіція нагадує про важливість перевірки достовірності фактів, інформації та тверджень, які поширюються різними каналами комунікації ПОСИЛАННЯ.
Також рекомендуємо отримувати інформацію з офіційних джерел ПОСИЛАННЯ.

Раніше новини України – НСН писали,  Чи мають право примусово доправляти військовозобов’язаних до ТЦК

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×