Купити квартиру в Дніпрі

Монобанк поверне кредитні ліміти, але є умова

Монобанк поверне кредитні ліміти, але є умова

Монобанк поверне кредитні ліміти клієнтам. Кошти було заблоковано у перший день повномасштабної війни Росії проти України 24 лютого. Про таке рішення повідомив співзасновник Монобанку Олег Гороховський, передає НСН.

Втім, кредитні ліміти, за словами Гороховського, будуть повернуті не в повному обсязі. Про це він повідомив у своєму Telegram-каналі.

За словами Гороховського, повернути кредитні ліміти – не найкраща ідея, але правильна.

“Рахували, рахували, як повернути кредитні ліміти. Нічого хорошого з цього може не вийде. Але це вже не важливо. Це треба зробити тому, що в цій ситуації — це правильно. Це рішення не банкірів і не бізнесменів, це рішення – плювок в обличчя ворогові”, – написав Гороховський.

Він додав, що протягом години всім клієнтам Монобанку повернуть кредитні ліміти, але не в повному обсязі. І витратити їх можна буде на торгові операції, комунальні послуги та поповнення мобільного.

“Ми повернемо протягом години ліміти та зробимо доступними 10000 грн з раніше схваленого кредитного ліміту, якщо вони були доступні вчора до початку війни. Поки без p2p і кешу. Тільки торгові операції, комуналка і поповнення мобільного. Слава Україні!” – написав співзасновник Монобанк.

У Київстар змінилися правила поповнення мобільного рахунку для абонентів

Тисячу за вакцінацію можна оформити через Monobank: покрокова інструкція

Monobank видаватиме фізичні картки для виплат за вакцинацію проти коронавірусу

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×