Купити квартиру в Дніпрі

Електронне бронювання в Дії: в Україні запустили нову послугу

Електронне бронювання в Дії

З 17 липня електронне бронювання доступне у Дії. Ним можуть скористуватися керівники компаній, які є критично важливим для економіки України або працюють на потреби Сил оборони.

Повідомляють Новини України – НСН з посиланням на телеграм-канал міністра цифрової трансформації Михайла Федорова.

«Щоб забронювати працівників, потрібно подати заяву на порталі. Система автоматично перевірить, чи відповідають вони вимогам, та надішле результат щодо кожного співробітника в особистий кабінет. Якщо відповідь позитивна — у працівника оновиться інформація в застосунку Резерв+», пише Михайло Федоров.

62bc6c948ad48 articleimage 198791

До цього процедура бронювання працівників в Україні тривала тижнями.  Цю процедуру спростили. Прибрали людський фактор. Нова послуга вже  пройшла бета-тестування. Процес електронного бронювання у Дії триває близько години.

«Зараз сервіс доступний для критично важливих підприємств, далі працюватимемо над розширенням категорій підприємств», додав Федоров.

Електронне бронювання в Дії: відео

За втілення нової послуги він подякував Міністру економіки Юлії Свириденко, Міністерству оборони, проєкту «Підтримка цифрової трансформації», що фінансується USAID і UK Dev, та Фонду Східна Європа

 

Ще новини України: Послуга е-бронювання незабаром з’явиться у Дії – Федоров

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×