Купити квартиру в Дніпрі

Стало відомо, які втрати росіян під Авдіївкою – Третя окрема штурмова бригада

втрати росіян під Авдіївкою

Під Авдіївкою проти Третьої окремої штурмової бригади воює близько 15 тисяч російських військових. Проте стало відомо, які втрати росіян під Авдіївкою

Про це повідомляє пресслужба Третьої окремої штурмової бригади, передає НСН.

Стало відомо, які втрати росіян під Авдіївкою

Згідно з попередньою інформацією від 3-ої окремої штурмової бригади, ворог поніс великі втрати в особовому складі – 4200 поранених та загиблих бійців внаслідок активних штурмових дій проти українських захисників.

“Нашою бригадою завдано критичних уражень 74-ій та 114-ій окремим мотострілецьким бригадам зс рф. Обидва ворожі підрозділи — фактично “стерті”. Попередньо реальна кількість втрат оцінюється в 4200 “200-ми” і “300-ми” противника”, — йдеться в повідомленні.

Наразі найбільших втрат зазнає 30 мотострілецька бригада росії. Тривають запеклі бої проти 35 та 55 ОМСБр 41 армії та  проти 21 і 15 ОМСБр 2 загальновійськової армії.

Також у битвах проти ЗСУ під Авдіївкою бере участь 114-та окрема мотострілецька бригада, яка раніше входила до складу військ так званої “ДНР”.

“Окремі задачі виконує особовий склад ГРУ, що здійснює нічні штурми із застосуванням засобів нічного бачення, проводить диверсії, а також коригує удари авіації й артилерії”, — зазначається в повідомленні.

Однак, попри значні втрати в складі загарбників, ситуація в Авдіївці залишається складною.

Раніше ми писали: «Мне до Красногоровки надо»: поранений окупант заблукав під Авдіївкою (відео)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×