Купити квартиру в Дніпрі

Окупанти масово під’єднують українців до пропагандистського ТБ – ГУР

Росіяни перешкоджають передачі українських медіа на окупованих територіях. У той же час вони масово під’єднують українців до пропагандистського ТБ, відоме як “русский мир”.

Про це повідомило Головне управління розвідки МО України, передає НСН.

Окупанти масово під’єднують українців до пропагандистського ТБ

Розвідка підкреслює, що російські окупанти посилюють заходи інформаційно-психологічного впливу на українців, що знаходяться в окупованих територіях. Для перекриття каналів доступу до інформації про реальну ситуацію на фронті, в Україні та світі, в Херсонській області росіяни широкомасштабно використовують супутникове телебачення “русский мир”.

Наразі росіяни встановили вже понад 18 тисяч відповідних пристроїв.

Також у Донецькій області росіяни переводять на власне програмне забезпечення та комунікаційні сервіси роботу окупаційних адміністрацій. Йдеться про “Автоматизированное рабочее место госслужащего” та федеральну платформу “Госвеб”.

Крім того, окупанти розширюють мережу покриття російського мобільного зв’язку. У 2023-2024 роках у Донецькій області встановили понад 700 базових станцій, а в Херсонській області – 200, що становить понад 85% усього мобільного покриття в окупованому регіоні.

Раніше ми писали: Поліція показала катівню у Херсоні, де окупанти тримали 90 українців (фото)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×