Купити квартиру в Дніпрі

ЗСУ на півдні за тиждень знищили 10 човнів із ДРГ – Гуменюк

ЗСУ на півдні за тиждень знищили 10 човнів із ДРГ Гуменюк

ЗСУ на півдні України за тиждень знищили 10 човнів російських загарбників. Окупанти використовували їх для переправлення диверсантів

Про це повідомила речниця Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону.

Про це розповідає НСН з посиланням на РБК-Україна.

Вона зазначила, що на Херсонському напрямку лінія фронту стабільна, бо проходить по руслу річки Дніпро. Гуменюк пояснила, що на півдні триває контрбатарейна боротьба, а ЗСУ знищують потенціал ворога.

“Якщо говорити за тиждень, то у нас дуже потужні результати щодо знищення того недофлоту, який ворог усе ще має на Дніпрі та яким намагається маневрувати між островами. Понад 10 човнів було знищено з диверсійно-розвідувальними групами”, – сказала речниця.

ЗСУ на півдні за тиждень знищили 10 човнів із ДРГ

ЗСУ на півдні за тиждень знищили 10 човнів із ДРГ

За її словами, також було знищено декілька великокаліберних гармат “Мста-Б”, та “Гіацинт”, якими ворог намагається обстрілювати правобережжя Херсонської області. ЗСУ ліквідували велику кількість ворожих радіоелектронних станцій, які використовуються для розвідувальних безпілотників.

Ситуація на півдні України

Після звільнення правого берега Херсонської області лінія фронту там майже не змінюється. Проте українські військові активно готують плацдарм для наступу. Зокрема, захисники знищують лінії постачань, командні пункти та склади ворога.

Нещодавно речниця Сил оборони півдня України НаталіяГуменюк анонсувала нові “жести доброї волі” від окупантів, а в Нацгвардії повідомили, що Сили оборони готуються до наступу на Херсонському напрямку.

Ще новини України: У ЗСУ розповіли про нову тактику окупантів на півдні України – яка загроза

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×