Купити квартиру в Дніпрі

Західні політики застерігають Україну відмовитись від планів повернення Криму – Таміла Ташева

Західні політики застерігають Україну відмовитись від планів повернення Криму

Постійна представниця президента в АРК Таміла Ташева повідомила, що кілька західних політиків застерігають Україну відмовитись від планів повернення Криму, адже це нібито може призвести до “ядерної війни”

Таміла Ташева повідомила в інтерв’ю PAP, що кілька західних політиків застерігають Україну щодо її планів про деокупацію Криму.

Про це розповідає НСН.

Західні політики застерігають Україну відмовитись від планів повернення Криму

Західні політики застерігають Україну відмовитись від планів повернення Криму

Представниця президента в АРК розповідає, що, побоюючись російської відплати, деякі “політики, а не країни”, закликають українську сторону відмовитися від планів повернення півострова.

“Вони стверджують, що Крим справді можна повернути, але потенційні наслідки будуть величезними, як для мешканців півострова, так і для України загалом. Вони вважають, що ми повинні повністю відмовитися від спроб повернути його.

Я не думаю, що Росія застосує тактичну ядерну зброю, адже Путін розуміє, що це для нього точка неповернення і знищення всієї системи, яку він злочинно будував на окупованих територіях.

Ми звільнили Херсон пів року тому, і нічого не сталося, хоча, на думку Москви, це було так зване порушення територіальної цілісності Росії. Згідно з ядерною доктриною Путіна, вони повинні були негайно застосувати тактичну ядерну зброю”, – сказала Таміла Ташева

Постійна представниця президента в АРК Таміла Ташева не хоче розкривати імена політиків, на яких вона посилається.

За словами Ташевої, немає точної дати, коли ЗСУ звільнять півострів, але, уточнює, що, “напевно, найближчим часом”.

Ще новини України: Як Україна буде повертати Крим – думка військових експертів США

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×