Купити квартиру в Дніпрі

Відстрочка від мобілізації у “Резерв+” з’явиться в листопаді – Міноборони

Відстрочка від мобілізації у "Резерв+" з'явиться в листопаді - Міноборони

На початку листопада 2024 року в Україні стане доступна нова послуга – відстрочка від мобілізації у “Резерв+”.

Про це повідомляють “Новини України – НСН” з посиланням на Facebook заступника міністерства оборони України з питань цифровізації Катерини Черногоренко.

За її словами, це повідомлення було відповіддю на запитання користувача, який поцікавився, коли буде доступний “обіцяний реліз”.

Відстрочка від мобілізації у “Резерв+” з’явиться в листопаді – Міноборони

Відстрочка від мобілізації у

Катерина Черногоренко підтвердила, що функціонал стане доступним протягом перших десяти днів листопада 2024 року. Вона зазначила, що завдяки зусиллям програмістів громадяни зможуть подавати заяви на відстрочку від служби без необхідності особистих контактів з ТЦК. Увесь процес буде здійснюватися через зручний онлайн-інструмент на платформі “Резерв+”, що значно спростить процедуру та прискорить отримання рішення щодо відстрочки.

“Резерв+” – це платформа, створена Міноборони для управління резервом та мобілізаційними процесами. Вона вже використовується для різних функцій, пов’язаних з військовим обліком та мобілізацією. Запровадження можливості онлайн-оформлення відстрочок – це один з кроків на шляху до повної цифровізації оборонної системи.

Ще новини України: Нові тарифи, ліміт на перекази, податки – основні зміни з 1 жовтня

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу