Купити квартиру в Дніпрі

В Україні деяким громадянам скасують плату за комунальні послуги

некоторым украинцам отменят плату за комуслуги

В Україні, яка з 24 лютого бореться з російськими окупантами, можуть скасувати плату за комунальні послуги – яких категорій населення це стосується

Якщо внаслідок бойових дій зруйновано чи пошкоджено житло то комуналку платити не треба. У парламенті вже зареєстрували відповідний законопроект №7175. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA.

Цілком логічно, якщо громадянам, чиє житло зруйноване або серйозно пошкоджене, не потрібно платити за комунальні послуги. Однак у нашій країні це ще не закріплено на законодавчому рівні.

В Україні деяким громадянам скасують плату за комунальні послуги

Проект закону №7175 передбачає, що громадянам, чиє житло зруйноване або пошкоджене внаслідок бойових дій (починаючи з 24 лютого 2022 року), не потрібно платити за комунальні послуги, зокрема, за газ.

Нагадаємо, українцям, чиї будинки чи квартири були пошкоджені або зруйновані під час війни, надаватимуть нове житло (не більше 150 кв. метрів). Причому можна буде вибрати населений пункт для проживання.

У мобільному додатку “Дія” вже подали понад 25 тисяч заявок на компенсацію за зруйноване чи пошкоджене житло через бойові дії. Незабаром заявку можна буде також подати у центрах надання адміністративних послуг.

Як оформити компенсацію за комуналку українцям, які дали притулок біженцям

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×