Купити квартиру в Дніпрі

В АТБ озвучили важливу інформацію – запущено новий проект

новый проект от АТБ - гуманитарная помощь

У супермаркетах АТБ почали збирати гуманітарну допомогу.  Де будуть розташовані пункти збору та що можна там залишити

Корпорація АТБ запускає новий проект. У супермаркетах будуть збирати гуманітарну допомогу. Продукти, медикаменти, різні товари та екіпірування будуть передавати підрозділам Збройних сил України та Територіальної оборони. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті PMG.ua

В АТБ озвучили важливу інформацію – запущено новий проект

Згідно з повідомленням пресслужби АТБ в соцмережі Фейсбук, корпорація запустила національний проєкт збору гуманітарної допомоги продуктами харчування та товарами першої необхідності. Тільки за перші дні реалізації проєкту, було зібрано понад 8 тон необхідних товарів та продуктів харчування.

Пункти збору допомоги будуть в усіх діючих супермаркетах АТБ. Що можна тут залишити:

  • продукти харчування,
  • різні товари,
  • медичні засоби,
  • засоби екіпіровки.

“Кожен українець відтепер може внести свій вклад у обороноздатність нашої країни, надавши необхідну допомогу у найближчому діючому магазині “АТБ”, – йдеться в заяві корпорації.

Варто зазначити, що АТБ активно допомагає українцям від самого початку збройної агресії РВ. Із початку війни люди отримали підтримку у вигляді товарів та продуктів харчування на суму в понад 50 мільйонів гривень. Основні зусилля компанії спрямовані на надання допомоги мирним жителям під час евакуаційних заходів, населенню у містах прямих бойових зіткнень, медичним установам та дитячім лікарням, волонтерським організаціям та рухам, місцям тимчасового знаходження переселенців.

Новий вид шахрайства з виплати 6500 грн. допомоги: як не втратити свої гроші

Важливе повідомлення від мережі супермаркетів АТБ для українців

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×