Купити квартиру в Дніпрі

Скандал в поїзді Укрзалізниці – чоловік чіплявся до жінки, а провідник не допоміг: подробиці

Скандал в поїзді Укрзалізниці чоловік чіплявся до жінки, а провідник не допоміг подробиці

Скандал в поїзді Укрзалізниці трапився через домагання чоловіка до жінки. Мешканка Київської області Євгенія Карпюк заявила, що в купе до неї чіплявся чоловік, який поводив себе неадекватно

Мешканка Київської області Євгенія Карпюк заявила, що до неї чіплявся сусід по купе в потязі Львів-Київ. Відомо, що пасажир поводив себе неадекватно і робив натяки сексуального характеру.

Про це інцидент у потязі Укрзалізниці дівчина розповіла на своїй сторінці в Instagram. Про це розповідає НСН.

Скандал в поїзді Укрзалізниці – чоловік чіплявся до жінки

Деталі ситуації

Євгенія розповіла, що 8 червня сіла на потяг до Києва у Хмельницькому, у її купе вже спав чоловік, а інші місця були вільні.

“Він прокидається і говорить: “О, бог послав мені жіночку. Можна вас потім поцілувати? Ви така маньяческая”, – стверджує пасажирка

Скандал в поїзді Укрзалізниці - чоловік чіплявся до жінки, а провідник не допоміг: подробиці

Після цього вона взяла свої речі і сказала, що зараз йде до провідника, а потім викличе поліцію. Чоловік заявив, що вона може нікуди не йти, адже він сам “полковник у відставці”.

“Він сказав, що він кіборг, стояв за аеропорт рік і тому має право. Потім, коли він вже ходив і розбудив весь вагон, він сказав: “А що мені треба було робити? Я прокинувся, а вона лежить як расщепенка”, – каже Євгенія

photo 2023 06 17 10 36 48

Як відреагував провідник

Жінка стверджує, що одразу звернулася до провідника. Однак, він не відреагував належним чином. Лише обурився, що вона пересіла без дозволу.

“Мене прихистили дівчатка з сусіднього купе і він підійшов і вимагав здати йому постільну білизну за дві години до мого прибуття. Потім він зайшов до нас в купе і сказав: “Скоро таких кіборгів з війни повернеться дуже багато, у них у всіх з кукухою буде не все гаразд, і такі ситуації будуть траплятися на кожному кроці”, – розповіла пасажирка.

Згодом провідник запропонував пересадити її до іншого купе, в якому також їхав один чоловік. Єдині хто відреагував на ситуацію, це троє дівчат, які пустили Євгенію до себе в купе.

photo 2023 06 17 10 36 49 (3)

Що сказали в Укрзалізниці

Після інциденту жінка звернулася зі скаргою до Укрзалізниці.

“Я не кажу, що провідник винен, а чоловік ні. Просто, на жаль, у нас в країні поки що не реально притягнути до відповідальності тільки за пропозицію “поцілувати”. Треба дочекатися, коли тебе зґвалтують або поб’ють”, – пояснює Євгенія.

Чоловіка на фото впізнали підписники Євгенії. Як виявилось пасажир їхав зі Львова до Києва без жодних речей.

“Він зі Львова. Навіть район, де живе, знаємо. У Львові він себе теж поводить неадекватно. Дуже сподіваюсь, що його впізнали і його родичі також”, – каже пасажирка

В Укрзалізниці повідомили, що зареєстрували скаргу і розберуться у ситуації. Також пояснили, що провідник після будь-якого звернення зобов’язаний змінити пасажиру купе, або якщо все зайнято, то надати своє місце.

photo 2023 06 17 10 51 30 (2)

 

photo 2023 06 17 10 51 30

Ще новини України: Укрзалізниця запустила жіночі купе. На яких маршрутах?

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×