Купити квартиру в Дніпрі

Окупанти вивели невипробуваний корабель “Циклон” в Чорне море – чи існує загроза

Окупанти вивели невипробуваний корабель Циклонв Чорне море – чи існує загроза розповіла Гуменюк

РФ вивела в Чорне море невипробуваний корабель “Циклон”, який є ракетоносієм. Чи існує загроза розповіла Наталія Гуменюк

Про ракетоносій у Чорному морі розповіла начальниця об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк, повідомляє НСН з посиланням на брифінг.

Як відзначила Гуменюк, сьогодні спостерігається досить нетипове явище за останній час розгортання корабельного угрупування ворога. В акваторію Чорного моря виведено 20 кораблів й катерів, серед яких бойові кораблі, судна забезпечення, а також кораблі й катери прикордонної служби.

Зокрема терористи вивели в акваторію й ракетоносій “Циклон”, попри те, що він досі не був перевірений у бойовому сенсі.

“Тим не менше, ми не можемо нехтувати тим, що він є ракетоносієм. Передбачено тактико-технічними характеристиками спорядження його вісьмома Калібрами”, – додала Гуменюк.

Окупанти вивели невипробуваний корабель “Циклон” в Чорне море – чи існує загроза

Окупанти вивели невипробуваний корабель Циклонв Чорне море – чи існує загроза

Зокрема начальниця об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони додала, що росіяни також максимально намагаються залишити пункти базування через страх ураження в замкнутому просторі.

Скільки залишається ракет у РФ

Наприкінці серпня представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький розповідав про те, що у терористів залишається щонайменше 585 ракет, без урахування Х-22, які стріляють на відстань більше ніж 500 кілометрів.

Також він зазначив, що у серпні росіяни хотіли випустити близько 118 ракет “Кинджал”, “Іскандер-М”, “Іскандер-К”, “Калібр”, Х-101 та модифікованих Х-22 (Х-32).

Ще новини України: Мінус корабель, підводний човен, 42 артсистеми: ситуація на фронті 14 вересня

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×