Купити квартиру в Дніпрі

Найцінніша забавка РФ – що є найбільш захищеним об’єктом росіян

Найцінніша забавка РФ – що є найбільш захищеним об’єктом росіян

У Військово-Морських силах ЗСУ розповіли, що є найбільш захищеним об’єктом росіян.

Керченський міст лишається чи не найбільш захищеним об’єктом окупантів. Він найцінніший для росіян за будь-які інші споруди як на тимчасово окупованій території України, так і в самій рф, тому на його захист вони кидають максимальні ресурси та зусилля.

Чому вони це роблять та до яких заходів вдаються в ефірі національного телемарафону «Єдині новини» розповів речник Військово-Морських Сил ЗС України капітан 3 рангу Дмитро Плетенчук, передають «Новини України – НСН».

Найцінніша забавка РФ – що є найбільш захищеним об’єктом росіян

Найцінніша забавка РФ – що є найбільш захищеним об’єктом росіян

«Вони докладають до цього максимум зусиль і цей об’єкт і надалі залишається пріоритетним об’єктом, на який вони спрямовують усі свої ресурси. Ми навіть можемо спостерігати, що такі об’єкти як, наприклад, нафтобаза, виявилися не настільки захищеними, як той самий так званий «кримський міст», — сказав він.

Плетенчук пояснив, чому Керченський міст є такою цінною забавкою для російських окупантів.

«Зрозуміти це доволі просто, це фактично єдина така ще досить серйозна артерія, яка з’єднує тимчасово окупований Крим з так званою російською федерацією. І, звісно, пропагандистська вага цього об’єкту теж аж ніяк не зменшується», — наголосив військовий.

Речник розповів, яким саме чином російські загарбники намагаються захистити Керченський міст.

«Тому ворог докладає максимум зусиль для того, щоб його зберегти, навіть не маючи в принципі можливості робити це з моря, як це було колись. Зараз вони для цього застосовують здебільшого авіацію, бонові загородження, баржеві загородження, тобто використовують усі можливі наявні засоби», — повідомив Дмитро Плетенчук.

Ще новини України: Зеленський пообіцяв максимальні результати для держави на осінь

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу