Купити квартиру в Дніпрі

Контрнаступ ЗСУ відбувається на трьох ділянках фронту – аналітики розповіли, де є успіх

Контрнаступ ЗСУ відбувається на трьох ділянках фронту – де є успіх розповіли аналітики

Контрнаступ ЗСУ відбувається на трьох ділянках фронту. Аналітики Інституту вивчення війни розповіли, на яких ділянках українські військові мають успіх

Сили оборони України 14 липня здійснювали контрнаступальні операції на трьох ділянках лінії фронту. Українська армія має успіхи на деяких ділянках.

Про це йдеться у звіті аналітиків Інституту вивчення війни (ISW), повідомляє НСН.

Аналітики зазначили, що Генштаб України повідомив про продовження наступальних дій українських військ на Бахмутському, Мелітопольському та Бердянському напрямках. Водночас зазначено, що українські сили досягли часткового успіху на напрямку Біла Гора — Андріївка, що на північний захід від Бахмута.

Заступник директора Департаменту планування застосування Головного управління Національної гвардії України полковник Микола Уршалович заявив, що українські сили просунулися більш ніж на 1700 метрів на деяких ділянках на Мелітопольському напрямку.

Контрнаступ ЗСУ відбувається на трьох ділянках фронту – аналітики розповіли, де є успіх

Контрнаступ ЗСУ відбувається на трьох ділянках фронту – де є успіх розповіли аналітики ISW

Російські блогери стверджували, що українські захисники здійснили локальний прорив російських оборонних рубежів на північ від Приютного, що за 15 км на північний захід від Великої Новосілки.

Як повідомив генштаб 15 липня, російські загарбники продовжують основні зусилля зосереджувати на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках.

Авіація сил оборони за минулу добу завдала 13 ударів по районах зосередження особового складу та 1 – по зенітно-ракетному комплексу противника.

Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом минулої доби уразили 9 артилерійських засобів на вогневих позиціях.

Ще новини України: Що відбувається на фронті 14 липня, які успіхи ЗСУ – свіжі дані Генштабу

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×