Купити квартиру в Дніпрі

Як триває мобілізація і кому насамперед вручатимуть повістки – ЗСУ

Кому вручатимуть повістки насамперед

Про те, як триває мобілізація в Україні розповіли у ЗСУ. Також військове керівництво повідомило кому насамперед вручатимуть повістки

Військове керівництво повідомило, що ніяких хвиль мобілізації немає

До збройних сил Україні передусім мобілізують тих, хто може працювати з новими зразками озброєння, які надані західними партнерами.

Про те, як зараз триває мобілізація в Україні, розповів начальник управління персоналу штабу командування Сухопутних військ Збройних сил України Роман Горбач, повідомляє НСН

Як триває мобілізація в Україні

Як триває мобілізація і кому насамперед вручатимуть повістки - ЗСУ

«Нам сьогодні потрібні фахівці як на нові зразки озброєння, надані партнерами, так і для поповнення втрат. Насамперед мобілізують особовий склад за визначеними обліково-військовими спеціальностями», – зазначив він.

Горбач наголосив, що мобілізація почалася 24 лютого минулого року і постійно триває, ніяких хвиль мобілізації немає.

«У більшості випадків громадяни сьогодні викликаються до територіальних центрів комплектування з метою уточнення військово-облікових даних. Рішення про мобілізацію громадянина приймається після висновку медичної комісії про придатність до військової служби», – сказав Горбач.

Триває 335 доба  повномасштабної війни Росії проти України. Протягом доби противник завдав 5 ракетних ударів по цивільних об’єктах міста Костянтинівка Донецької області та 13 авіаційних ударів. Також, здійснив понад 10 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Загроза російських авіаційних та ракетних ударів залишається по всій території Україні.  Ворог продовжує вести наступальні дії на Бахмутському напрямку, зазнаючи численних втрат. На Лиманському та Авдіївському напрямках вів безуспішні наступальні дії, усі атаки противника відбиті.

Ворог наступає на двох напрямках, на трьох обороняється – війна в Україні 26 січня

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×