Купити квартиру в Дніпрі

Як працює «Нова пошта» під час повітряної тривоги

Як працює «Нова пошта» під час повітряної тривоги

Чи працює «Нова пошта» під час повітряної тривоги?

Про всі нюанси роботи відділень в умовах війни у компанії розповіли журналістам Факти ICTV, передають «Новини України – НСН».

Як працює «Нова пошта» під час повітряної тривоги

Як працює «Нова пошта» під час повітряної тривоги

У Новій пошті зазначають, що для них безпека клієнтів та працівників – це пріоритет. Тому на момент повітряної тривоги відділення Нової пошти не працюють.

– Єдина причина, чому може не працювати відділення Нової пошти – це повітряна тривога, – зазначають у компанії

В Новій пошті також додають, що залишатися в приміщенні під час повітряної тривоги небезпечно. Оскільки їхні відділення не мають таких надійних стін, як в укритті.

– Тому відділення зачиняється, а співробітники ввічливо просять клієнтів залишити приміщення та перечекати небезпеку в укриттях. Тільки-но повітряну тривогу скасовано, всі клієнти можуть повернутись та отримати посилки чи оформити відправлення, – додають в компанії

У Новій пошті нагадують, що сьогодні дуже важливо дотримуватися правил поведінки під час повітряної тривоги в будь-якому населеному пункті України.

– Ми працюємо навіть за відсутності світла та інтернету. Майже у кожному відділенні є  генератори. Нещодавно закупили додаткову партію, щоб наші відділення навіть у невеличких селах теж були зі світлом. Крім того, ми замовили велику партію інтернет-модулей Starlink, щоб мати стійке інтернет-з’єднання та можливість надавати увесь спектр послуг та сервісів, – зазначають у Новій пошті

Ще новини України: «Нова пошта» підвищила тарифи на доставку посилок: які ціни з 1 жовтня

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу