Купити квартиру в Дніпрі

«Мопеди» над Львовом, вибухи у Новомосковську: атака дронами в ніч на 18 березня – що відомо

«Мопед» над Львовом, вибухи у Новомосковську: атака дронами в ніч на 18 березня – що відомо

В ніч на 18 березня росіянами була здійснена чергова атака дронами. Повітряна тривога лунала у західних, східних і центральних областях, включаючи Київ і Київську область. НСН розповість все, що відомо, про наслідки атаки. Матеріал оновлюється.

Близько 21.00 17 березня 2023 року російські окупанти атакували Україну ударними дронами-камікадзе іранського виробництва типу «Shahed- 136/131». Атака здійснювалась з двох напрямків – із східного узбережжя Азовського моря та з Брянської області рф. Про це повідомляють Повітряні Сили.

Вибухи чули на Київщині, Львівщині, Дніпропетровщині, Хмельниччині. Працювала ППО.

У КМВА повідомили, що ворог в черговий раз запустив у напрямку Києва “Шахіди”. ППО знищила всі повітряні цілі. Попередньо минулося без жертв та руйнувань.

Також повідомляється, що на Хмельниччині вночі ППО збила усі Шахеди, які летіли в області. ОВА повідомляє, що влучань немає.

Мешканці Львова фіксували «мопеди» над містом. Тут теж працювала ППО.

Вранці голова ОВА Козицький повідомив, що близько 1 години ночі Львівщину атакували дрони-камікадзе типу Shahed 136. За попередньою інформацією, їх було шість. Три збили  Сили ППО. Дякую ПвК «Захід».

Ви врятували багато життів і багато людського майна. Це було дуже складне завдання, адже дрони летять низько, – написав Козицький.

Ще три безпілотники влучили в нежитлові приміщення у Яворівському районі. Приміщення пошкоджені. Найважливіше – постраждалих немає.

Також два БПЛА поцiлили в об’єкт критичної інфраструктури у Новомосковську на Дніпропетровщині. Там серйозні руйнування, — повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Моменти вибухів потрапили на відео.

За даними мера Сергія Резніка, виникла масштабна пожежа, ліквідація якої продовжується станом на сьому ранку 18 березня. Попередньо люди не постраждали.

Сильна пожежа у Новомосковську: відео

Цієї ночі російська армія атакувала Дніпропетровщину безпілотниками, ймовірно – “шахедами”. Три з них військові з повітряного командування “Схід” збили. Ще два влучили по об’єкту критичної інфраструктури в Новомосковську. Там сильні руйнування. Через влучання дронів на підприємстві сталася пожежа. Рятувальники досі приборкують вогонь, Пошкоджені 6 дачних будинків поряд. Ще 4 – зруйновані вщент. Люди не постраждали – розповів вранці начальник ОВА Сергій Лисак

Згідно з офіційною інформацією, Силами та засобами повітряних командувань «Центр», «Схід» та «Захід» Повітряних Сил Збройних Сил України знищено 11 ударних БпЛА в центральних, західних та східних областях відповідно. Всього дронів було 16.

«Мопеди» над Львовом, вибухи у Новомосковську: атака дронами в ніч на 18 березня – що відомо

Ракети по Запоріжжю

У Запорізькій ОВА повідомили, що вночі росіяни вчергове атакували мирне місто. Ракети С-300 були спрямовані на територію одного з житлових комплексів. Снаряди влучили в один з об’єктів цього комплексу. Вибуховою хвилею та уламками пошкоджені розташовані поруч житлові багатоквартирні будинки. Зокрема, фасади, вікна, дахи.

Ще новини України:

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×