Купити квартиру в Дніпрі

Все йде за планом: БпЛА спалив нафтопереробний завод в Туапсе в ніч на 25 січня

Все йде за планом: БпЛА спалив нафтопереробний завод в Туапсе в ніч на 25 січня

Поки окупанти били по багатоповерхівкам з мирними людьми в Одесі цієї ночі, БпЛА спалив нафтопереробний завод в Туапсе, що в Краснодарському краї росії. Відео потужної пожежі публікують у мережі, передає НСН.

Російські ЗМІ повідомляють, що НПЗ у Туапсі був атакований БПЛА.

Офіційно влада так і не назвала причину пожежі на НПЗ. Але ЗМІ, зокрема АСТРА, з’ясували, що опівночі 25 січня територію ‘РН-Морський термінал Туапсе’ атакував один безпілотник. Після чого почалася пожежа. Пошкоджено нафтопереробну установку, в якій на момент атаки знаходилося близько 100 тонн бензину та 200 тонн мазуту. З території підприємства евакуювали 38 працівників. Постраждалих нібито немає.

туапсе

Російські Телеграм-канал коментує подію:

«Це це виходить? БПЛА подолав лінію фронту десь між Маріуполем і Мелітополем, пролетів над Азовським морем, над Анапою з дитячими таборами, над Новоросійськом, де думають, що сховалися кораблі, над палацом вождя в Геленжику, досяг Туапсе – і нафтобаза псу під хвіст? У Туапсе – сильна пожежа на нафтобазі після прильоту безпілотників. Через загрозу атаки БПЛА в аеропорту Сочі запроваджено план «Килим». Все йде за планом, абсолютно все»

Тим часом СБУ стало відомо, що у ніч проти 25 січня нафтопереробний завод у місті Туапсе Краснодарського краю рф атакували безпілотники Служби безпеки України.

Про це повідомило джерело hromadske у правоохоронних органах.

Як зазначив співрозмовник, після двох потужних вибухів почалася пожежа. Пошкоджень зазнала установка первинної обробки нафтопродуктів. Йдеться про вакуумну та атмосферну колони.

БпЛА спалив нафтопереробний завод в Туапсе: відео

А на цьому відео дрон пролітає над Сочі. Увага, нецензурна лексика!

До речі: на днях БпЛА потужно атакували Росію: вибухало під Пітером, у Тулі, Смоленську, Орлі і Клинцях – що відомо (відео)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×