Купити квартиру в Дніпрі

«Це салют, чи що?»: вночі 25 серпня росіяни у двох областях здригалися від вибухів (відео)

«Це салют, чи що?»: вночі 25 серпня росіяни у двох областях здригалися від вибухів (відео)

Вночі 25 серпня росіяни у двох областях здригалися від вибухів. Влада країни-агресорки знову повідомляє про повітряні атаки. У мережі оприлюднено фото і відео нічної «бавовни», передає НСН.

Вночі, 25 серпня, на території Калузької та Тульської областей РФ була зафіксована серія вибухів. Про це інформують російські ЗМІ.

Повідомляється, що жителі Тульської і Калузької областей чули звуки вибухів та роботу ППО. Попередньо йдеться про кілька випадків знищення безпілотників і ракет у небі.  Зокрема, три вибухи чули жителі міст Обнінськ і Малоярославець Калузькій області. Також вибухи фіксувались біля військового аеродрому “Шайковка”, де базуються винищувачі МіГ-31, які є носіями ракет “Кинджал”.

У Міноборони РФ заявили про нібито відбиту ракетну атаку на “цивільні обʼєкти”.

“Сьогодні вночі припинено спробу здійснити атаки по цивільних об’єктах на території Російської Федерації ракетою допрацьованого комплексу ППО С-200”, – зазначено у повідомленні Міноборони РФ

photo 2023 08 25 01 17 35

Крім того, повідомляється, що московські аеропорти “Домодєдово” і “Внуково” знову були тимчасово закритті на приймання і виліт літаків.

Вночі 25 серпня росіяни у двох областях здригалися від вибухів: відео

“Це салют , чи що?”

Ще новини України і світу: Треш-вісті з боліт 20 серпня: грандіозний провал, Москва тоне, атаковано Курськ

Наш Телеграм 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×