Купити квартиру в Дніпрі

Українські біженці у Франції отримають картки з грошима

біженці у Франції

Українські біженці у Франції отримуватимуть картки з грошима на рахунку. хочуть запустити нову програму допомоги. У 2023 році ця ініціатива перебуватиме на етапі пілотного проекту.

Про це пишуть finance.ua, передає НСН.

Французький стартап банківських послуг Welcome.Place уклав угоду з фінськими PayTechs Enfuce та Epassi, а також з платіжним світовим гігантом Visa, щоб запустити карти для біженців, які прибувають до Франції, переважно українців.

Люди, які прибуватимуть до Франції у статусі біженця чи іммігранта, отримають «Привітальний пакет» з карткою Visa, на якій попередньо будуть зараховані кошти для полегшення витрат на ряд товарів та послуг протягом перших тижнів їхнього перебування у Франції.

Українські біженці у Франції отримають картки з грошима

Програма зможе віддалено встановлювати повний контроль над витратами на кожній карті, включаючи те, де і як її можна використовувати, з повним відстеженням та моніторингом витрачання грошей.

Пілотний проєкт планують завершити цього року, а потім, ймовірно, буде підписано більший контракт, щоб розширити масштаби карткової програми для обслуговування більшої кількості біженців.

Джерело: finance.ua

Як українцям отримати 2000 доларів допомоги в Канаді

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×