Купити квартиру в Дніпрі

Помер зірка серіалу «Друзі» Метью Перрі. Йому було 54 роки

У віці 54 роки помер зірка серіалу «Друзі» Метью Перрі. Його тіло знайшли у будинку в фешенебельному районі Лос-Анджелеса.

Про це НСН пише з посиланням на The New York Post.

Повідомляється, що Перрі знайшли мертвим у джакузі свого будинку в шикарному районі Пасіфік Палісейдс у Лос-Анджелесі після 16:00 у суботу.

Зазначається, що в нього констатували зупинку серця, при цьому ані наркотичних речовин, ані слідів насилля не виявлено.

Перрі, який тривалий час зловживав наркотиками й алкоголем, не був одружений і не мав дітей. У своїх мемуарах він розповідав, що 15 разів проходив реабілітацію і переніс 14 операцій на шлунку.

Одного разу актор ледь не помер через перфорацію шлунково-кишкового тракту. Тоді він провів два тижні у комі та загалом п’ять місяців у лікарні.

Від травня 2021 року Перрі не вживав наркотики та алкоголь. За його словами, він витратив близько 9 млн доларів на боротьбу із залежністю.

У 2022 році вийшла книга Меттью Перрі «Друзі, коханки та одна велика жахлива річ» (Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing), де актор розповів про свої проблеми з алкоголем та залежність від знеболювальних препаратів.

У популярному серіалі «Друзі» Метью Перрі почав зніматися в 1994 році у ролі Чендлера Бінга. Він також був задіяний у кількох інших популярних фільмах.

Що відомо про серіал «Друзі»

Помер зірка серіалу «Друзі» Метью Перрі. Йому було 54 роки1

«Друзі» — популярний американський ситком про групу з шести друзів, що живуть у Нью-Йорку. З 1994—2004 роках було знято 236 серій, які демонструвалися на телеканалі NBC. Серіал із великим успіхом демонструвався в різних країнах світу і за свої 10 сезонів на телебаченні дістав величезну кількість нагород, серед яких Еммі та Золотий глобус.

Майже через 20 років, у 2021 році на екрани вийшов фільм «Друзі: Возз’єднання». Виконавці головних ролей іменитого серіалу возз’єднуються для того, щоб відвідати місця зйомок свого шоу, яке вписане золотими літерами в історію американського телебачення.

Читайте ще: Помер легендарний вусач із “Каламбуру” Сергій Гладков

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу