Купити квартиру в Дніпрі

Росія продовжує обстрілювати російські міста – відео

Росія продовжує обстрілювати російські міста – відео обстрілу Сочі

Росія продовжує обстрілювати російські міста, і це вже стає доброю традицією. Так, наприклад, у славнозвісному Шебекіному увечері 13 червня жертвами “рідного” “Солнцепьока” , а точніше його снарядів, стали російські військові.

Про потужний вибух увечері 13 червня повідомляють російські Телеграм-канали.

Росія продовжує обстрілювати російські міста

Мешканці Бєлгородщини спочатку подумали, що на них традиційно скинули бомби з літака, як це відбувається майже регулярно останнім часом.

Вибух в Шебекіному: відео

У жителів Шебекіного вибуховою хвилею вирвало віконні рами з проймів і вибило скло, повідомляють місцеві канали.

Згодом стало відомо, що це була не бомба, а боєприпаси системи «Солнцепьок», і три російські військовослужбовці загинули. Про це повідомляє видання  ASTRA

Губернатор Бєлгородщини Гладков повідомив, що ‘причини події встановлюються’. Так само він писав  коли російська ФАБ впала на Бєлгород 4 травня, внаслідок чого постраждали 7 мирних жителів.

За даними Гладкова, ніхто не постраждав, відомо про пошкодження 10 приватних домоволодінь та одного автомобіля.

Але джерела ASTRA в екстрених службах регіону повідомили, що ввечері в передмісті Шебекіно вибухнули боєприпаси російської важкої вогнеметної системи ‘Солнцепьок’. Внаслідок вибуху загинули щонайменше троє російських військовослужбовців. Причини вибуху невідомі, але, за попередніми даними, він був «мимовільним».

Як раніше повідомлялося, щонайменше 93 рази російські ВКС випадково бомбардували Білгородську область та окуповані території за останні 4 місяці. Ще майже чотири десятки авіабомб, що впали, не можуть розмінувати в так званій «ДНР».

Так було і раніше

Випадки “дружнього” вогню на Росії були і раніше. Хочеться, зокрема, пригадати резонансний обстріл в Сочі, який стався у жовтні минулого року.

На одному з відеороликів було зафіксовано, як російська система ППО випустила ракету, яка влучила по своїй же території. Офіційно Міністерство оборони Росії тоді заявило про знищення двох дронів над Чорним морем.

Місцеві заявляли принаймні про 5–6 випадків “бавовни” біля Адлера. У деяких будинках навіть вимкнулося світло. Інформації про постраждалих наразі немає.

Відео, опубліковане в соціальній мережі Х, раніше відомої як Twitter, показує, як ракета ППО спрямовується не в небо, а в бік будинків, що призводить до гучного вибуху.

Автор відео прокоментував це як “бл**ть”. Міноборони Росії повідомило про два збитих безпілотника, хоча місцеві стверджують, що чули принаймні п’ять вибухів у Сочі.

Як російська ППО поцілила не по БпЛА


Раніше “Новини України – НСН” писали, що «З дому ніхто не виходить: ні в школу, ні на роботу»: понад 100 дронів атакували Туапсе, Новоросійськ і Крим

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×