Купити квартиру в Дніпрі

На росії атаковано нафтобази і промзону в ніч на 24 квітня – спалахнули пожежі

На росії атаковано нафтобази і промзону в ніч на 24 квітня – спалахнули пожежі

На росії атаковано нафтобази і промзону в ніч на 24 квітня. Після ударів безпілотників спалахнули пожежі. Відповідні відео розповсюджуються у мережі.

На росії атаковано нафтобази

Інформацію про атаки на нафробази у Смоленській області підтвердив тамтешній губернатор Анохін, якого цитують російські ЗМІ, передають Новини України НСН.

Займання на паливно-енергетичних об’єктах сталося у двох районах Смоленської області після атаки БПЛА, – повідомив губернатор Анохін

За його словами, пожежі спалахнули на території Смоленського та Ярцевського районів.

Telegram-канал Shot  повідомляє, що в одному з двох випадків йдеться про нафтобаз біля села Раздорово, близько 20 км від Смоленська. Зазначається, що перший вибух там чули о 3:15 ночі, а за 15 хвилин пролунав ще один вибух, після чого в районі промислового об’єкту з’явилася заграва та дим. Вже близько четвертої ранку “було чути ще кілька гучних хлопків”.

Тим часом, речник Сил оборони Півдня Братчук пише про пожежу у Воронежі.

У мережі публікують відео, як стверджується, з місця пожежі у Воронезькій області після атаки. Судячи з кадрів, атаковано НПЗ чи нафтосховище, – пише Телеграм-канал Astra

А губернатор Воронезької області заявив, що над регіоном нібито збили чотири БПЛА.

Атака на промзону

У ніч на середу, 24 квітня, БПЛА впав на промзону російського Липецька.

Сталося падіння БПЛА у промисловій зоні міста Липецька. Жертв немає. На місці події працюють правоохоронці, – повідомив губернатор області Ігор Артамонов

Інших деталей він не навів, проте Телеграм-канал  Astra  з посиланням на місцевих жителів повідомляє про атаку на Новолипецький металургійний комбінат (НЛМК).

Також є інформація, що в Липецьку БПЛА атакували тракторний завод, який виготовляє крім іншої продукції шасі для військової техніки. Наскільки достовірна ця інформація і які пошкодження після ударів – поки що невідомо.

У Міноброни РФ заявили, що за ніч знищено 8 українських безпілотників по всій країні: три – над територією Курської області; два – над територією Білгородської області; два – над територією Воронезької області та один – над територією Смоленської області.

Ще новини України і світу: Пожежа у Смоленській області росії – збили дрон на об’єкті ПЕК

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×