Купити квартиру в Дніпрі

Співзасновник «ПриватБанку» Геннадій Боголюбов виїхав з України – ЗМІ

Співзасновник «ПриватБанку» Геннадій Боголюбов виїхав з України ЗМІ

Співзасновник «ПриватБанку» Геннадій Боголюбов виїхав з України. Державний кордон він перетнув за паспортом 67-річного пенсіонера Волинської області.

Про це пише УП, передають Новини України – НСН.

У правоохоронних органах виданню підтвердили, що вже знайшли і допитали чоловіка, за документами якого Боголюбов покинув Україну. Пенсіонер розповів журналістам, що загубив закордонний паспорт весною 2022 року. А також запевнив. Що не виїжджав з України 24 червня 2024 року.

original

 Покинути державу Геннадію Боголюбову допоміг 46-річний прикордонник Володимир Макаренко. Зараз він перебуває у СІЗО. А Геннадій Боголюбов між Лондоном та Віднем. Наразі він шукає політичний притулок.

В той самий час, у прес-службі Геннадія Боголюбова стверджують, що він покинув державу за своїм паспортом. До того ж він старше 60 років і має 7 дітей. З них  5 є неповнолітніми. Тобто він має всі підстави для виїзду за кордон.

Як пише ЗМІ, для виїзду за кордон Боголюбову потрібен був інший паспорт. Тому що в системі прикордонників щодо нього стоїть «прапорець». Це означає, що його виїзд повинен був узгоджуватися з керівництвом прикордонної служби.

Співзасновник «ПриватБанку» Геннадій Боголюбов виїхав з України

953a217 6c8a8fe bogolubov

Геннадій Боголюбов народився на Дніпропетровщині. У 1990-х роках разом з Ігорем Коломойським став співзасновником  «ПриватБанку». Станом на 2021 рік Боголюбов займав 5 сходинку в рейтингу найбагатших людей від Forbes. Тоді його статки оцінювали в 1,7 млрд доларів.

 

Ще новини України: ПриватБанк зупинить операції з картками – відома причина

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×