Купити квартиру в Дніпрі

На компанію Sony подали позов одразу 9 мільйонів людей: відомо причину

На компанію Sony подали позов одразу

Компанія Sony може стикнутися з масовим позовом на суму до 7,9 мільярдів доларів США за звинуваченнями у зловживанні своїм панівним становищем. Про це повідомляє видання Reuters, передає НСН.

На компанію Sony подали позов одразу 9 мільйонів людей

Минулого року проти Sony Interactive Entertainment (SIE) було подано позов від імені майже 9 мільйонів людей у Великій Британії, які придбали цифрові ігри або додатковий контент через магазин PlayStation Store від Sony.

Зазначається, що компанія зловживала своїм домінуючим становищем, вимагаючи, щоб цифрові ігри та доповнення купувалися і продавалися тільки через PlayStation Store, який стягує 30% комісію з розробників і видавців.

У позові стверджується, що через це клієнти платили за ігри та додатковий контент вищу ціну, ніж вони могли б заплатити. Натомість юристи Sony стверджують, що справа була “хибною від початку до кінця”, і заявили, що вона має бути закрита.

Однак апеляційний трибунал дозволив продовжувати розгляд справи. Вирок у цій справі може стати першим кроком до компенсації для споживачів. Sony поки не відповіла на це рішення.

Раніше ми писали: Бруківка чи дрони? Які міста найбільше допомагають ЗСУ – складено рейтинг

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×