Купити квартиру в Дніпрі

Як Кремль оцінює ситуацію в Україні: дані ГУР

Кремль оцінює ситуацію в Україні

У Кремлі акцентують увагу на скороченні фінансової допомоги для України з боку держав-партнерів. Про це повідомили у ГУР, передає НСН.

Як Кремль оцінює ситуацію в Україні: дані ГУР

“Водночас радники вождів терористичної росії застерігають від думки, ніби західна допомога наступного року припиниться ― ето нєдопустімо і опасно”. Утвердження прозахідного вектору розвитку України та збереження виходу нашої держави до Чорного моря оцінюється москвою як загроза, що в майбутньому може призвести до “гораздо больших проблем”, – йдеться у повідомленні.

У відомстві зазначають, що тотальну огиду і зневагу до росії в українському суспільстві московити характеризують як особливу небезпеку.

“Зокрема, в росії вважають критичним для себе перехід російськомовних громадян України на рідну мову. Суспільний консенсус, який виник в Україні внаслідок повномасштабного російського вторгнення, є джерелом глибокої фрустрації вождів у Кремлі. Аби знову привабити колишніх прихильників Росії серед українців, московські “стратеги” наголошують на необхідності представити “образ будущєго для украінцев прі разних сценаріях “СВО”. Що саме мають на увазі в кремлі ― не уточнюють, але наголошують, що вирішити проблему всередині України на користь росії можна тільки “кардинальной  смєной еліт і сіловимі чісткамі””, – додали у відомстві.

Раніше ми писали: Витрати на війну – скільки тратить Україна, а скільки Росія

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×