Купити квартиру в Дніпрі

“Було знищено кілька цілей” над територією Білорусі – заява Лукашенка

"Було знищено кілька цілей" над територією Білорусі – заява Лукашенка

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що над територією Білорусі збили “кілька цілей”, які залетіли з боку України.

Про це розповідають “Новини України – НСН” з посиланням на пресслужбу Лукашенка.

“Учора (9 серпня – ред.) о 18 годині 10 хвилин сили ВПС і військ ППО Білорусі були переведені в підвищену бойову готовність.

Готовність №1 у нас називається.

Збройні Сили України порушили всякі правила поведінки і порушили повітряний простір Республіки Білорусь. На східному напрямку, зовсім поруч від нас у районі Костюковичського району. Тому сили ППО були приведені в повну бойову готовність на перехоплення цілей. Їх було близько десятка”, – заявив Олександр Лукашенко.

“Було знищено кілька цілей” над територією Білорусі – заява Лукашенка

"Було знищено кілька цілей" над територією Білорусі – заява Лукашенка

Він повідомив, що в п’ятницю о 19:04 на висоті півтора кілометра силами протиповітряної оборони “було знищено кілька цілей” над територією Білорусі.

“Вночі і з ранку відбувається пошук того, що було знищено. Ми підозрюємо, що це ударні безпілотники. Порушивши повітряний простір Білорусі, летіли з України.

Над територією Білорусі ми знищили цілі. Решта були передані (у нас єдине ППО з Росією) Російській Федерації”, – додав Лукашенко.

Ще новини України: «Суджа втрачена», труба і евакуація в самих трусах: що відомо про Курський напрямок фронту 8 серпня

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×