Купити квартиру в Дніпрі

Український прапор на Кінбурській косі – що про це відомо (відео)

Український прапор на Кінбурській косі

Український прапор на Кінбурській косі, що на Миколаївщині, показав сьогодні керівник ЦПД РНБО Андрій Коваленко, оприлюднивши відповідне відео.

Про це повідомляють «Новини України – НСН».

За словами Коваленка відео було зроблене 11 серпня. На ньому видно, що на окупованій Кінбурнській косі майорить український прапор.

Український прапор на Кінбурській косі: відео

Державний стяг між Дніпровсько-Бузьким лиманом та Чорним морем, ймовірно, встановили спецпризначенці ГУР у рамках свого рейду на косу.

Як повідомлялося раніше, бійці Головного управління розвідки здійснили рейд на Кінбурнську косу 9 серпня. У рамках операції спецпризначенці ліквідували близько 30 росіян і бойову техніку ворога.

9 серпня 2024 року в результаті рейду на окуповану росіянами Кінбурнську косу було знищено шість одиниць броньованої техніки ворога та ліквідовано близько трьох десятків загарбників,

– повідомляли у ГУР

Спецпризначенці атакували укріплення росіян на їхніх позиціях “Кінбурнська фортеця”, “морський вокзал” та “пам’ятник Суворову”. Біля останнього воїни встановили бойовий прапор Воєнної розвідки України.

Кінбурнська коса буде вільною, як і всі інші тимчасово окуповані території України,

– наголосили в ГУР МО

Десантну операцію здійснили підрозділи “Химера”, “Стугна”, “Paragon”, “Сибірський батальйон”, “Терор” у складі спецпідрозділу Тимура ГУР МО України за підтримки Військово-морських Сил ЗСУ та у взаємодії з іншими складовими Сил безпеки й оборони держави.

Ще новини України: Початок битви за Торецьк є питанням найближчого часу – DeepState

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу