Купити квартиру в Дніпрі

Ситуація біля Часів Яру критична – представник 24-ї ОМБр

Ситуація біля Часів Яру критична - представник 24-ї ОМБр

Ситуація біля Часів Яру критично складна. Ворог щодня здійснює 3-4 штурми, застосовуючи артилерію, дрони та авіацію, руйнуючи місто КАБами та некерованими ракетами.

Про це розповів представник  пресслужби 24-ї ОМБр Іван Петричак в ефірі телемарафону, передають «Новини України – НСН».

На запитання, яка наразі ситуація в районі Часового Яру, Петричак відповів:

“Станом на тепер ситуація критично складна, тому що за останні три тижні не було жодного дня, коли окупанти не влаштовували штурми. За день їх може бути 3-4. Разом з тим ворог застосовує артилерію, дрони, авіацію. Місто руйнується КАБами”.

За його словами, українська сторона спостерігає, що регулярно, окрім КАБів прилітають і некеровані авіаційні ракети, які перемішують місто із землею та полюють на українських воїнів.

На тепер лінія фронту залишається незмінною, пролягає по каналу Сіверський Донець — Донбас, але ситуація там критично важка, – сказав Петричак

Ситуація біля Часів Яру: що говорять інші джерела

Ситуація біля Часів Яру

Зазначимо, що DeepState повідомив сьогодні про просування росіян на Донеччині і Курщині – а саме, біля Калинівки, Часового Яру, Григорівки, Вугледару, Ольгівки, Крем’яного, в Цукуриному та Золотій Ниві.

У Генштабі ЗСУ повідомили, що минулої доби на Краматорському напрямку точилося три бойових зіткнення у районах Часового Яру та Ступочок. Про результати зіткнень не повідомлялося.

12 жовтня начальник розвідки артилерії 4-ї бригади “Рубіж” капітан НГУ з Бахмутського напрямку Володимир Назаренко заявляв, що російські окупанти надзвичайно сильно тиснуть, використовуючи всі доступні ресурси, на східному фронті.

Ще новини України: «Нам не вдалося забрати всіх поранених при виході з Вугледару» – комбриг 72 омбр

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу