Купити квартиру в Дніпрі

Військовим на Запоріжжі потрібна допомога – повідомляйте про техніку окупантів у «єВорог»

на запоріжжі
фото ілюстративне

Військовим на Запоріжжі дуже потрібна ваша допомога — надсилайте заявки про техніку окупантів у спеціальний чат-бот «єВорог».

Як передає НСН, про це пише очільник Мінцифри Михайло Федоров.

«Військовим дуже потрібна ваша допомога в Запорізькій області — надсилайте заявки про техніку росіян у @evorog_bot. На мапі — конкретні населені пункти, щодо яких необхідна інформація. Серед них — Василівка, Токмак, Кам’янка-Дніпровська, Дніпрорудне, Енергодар та Пологи», йдеться у повідомленні Федорова.

Повідомляйте про техніку росіян на Запоріжжі у «єВорог»

Очільник Мінцифри закликає повідомляти, якщо бачите танки, БТРи, бензовози, ракетні комплекси С-300, Іскандери. Або переміщення колон техніки та скупчення особового складу.

є ворог

Українців просять за можливості обережно робіть фото та відео.

«Але перед цим переконайтеся, що росіяни вас не бачать. Одразу після відправлення у єВорог видаліть листування з чатботом та всі надіслані дані», пояснює Михайло Федоров.

!Увага! Справжній чат-бот має верифікаційний бейдж (синю галочку) та є лише в Telegram. Перейти у «єВорог» можна з головного екрана застосунку «Дія» або за посиланням.

єворог

«Дякую кожному за сміливість. Запорізька область буде вільною від окупантів та колаборантів. Сили оборони працюють над цим. Наближаємо деокупацію разом», пише Федоров.

Ще новини України: Хаос в Енергодарі: окупанти тікають, мародерять і палять документи

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×