Купити квартиру в Дніпрі

В лікарні Києва за дивних обставин помер військовий

В лікарні Києва за дивних обставин помер військовий. Правоохоронці з’ясовують всі обставини.

В одній із лікарень Солом’янського району Києва помер 31-річного військовослужбовець. Чоловік проходив лікування у медзакладі останні кілька тижнів, а за день до смерті його виявили вночі на вулиці у збудженому та неадекватному стані.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Відкрито два кримінальних провадження, зокрема, за фактом умисного вбивства, передає НСН.

“31-річний військовослужбовець знаходився на лікуванні у медустанові з 30 червня. 16 липня о 23.50 друг померлого, який проходив лікування з ним в одній палаті, виявив останнього на вулиці на території лікарні у збудженому та неадекватному стані. Він повідомив про це працівників муніципальної охорони медзакладу”, розповіли в пресслужбі.

Потерпілого одразу ж доправили до палати, а пізніше його перевели в реанімацію.

Наступного дня, 17 липня, лікарі констатували смерть військовослужбовця. Слідчі опитали персонал лікарні, охоронців, вилучили відео з камер зовнішнього спостереження, а також з нагрудних бодікамер працівників муніципальної охорони.

Також криміналісти ретельно оглянули бомбосховище, до якого ввечері заходив військовий.

Відкрито два кримінальних провадження: за статтями ККУ: умисне вбивство та неналежне виконання професійних обов’язків медичним або фармацевтичним працівником.

Для встановлення остаточної причини смерті військового проводиться судово-медична експертиза.

Боєць 95-ї ОДШБр Дарій Зіяде звинувачує у смерті військового лікарів Київської міської клінічної лікарні №4.

“Нашого друга та бійця 95 ОДШБр – Вадима з позивним Фізрук, вчора (17.07.2023) не стало.

Вадим від початку повномасштабного вторгнення служив добровольцем. Він був розвідником, ветераном і висококласним фахівцем з розвід-БПЛА. Але смерть застала його зовсім не на фронті, а у нашій столиці – у Києві. Вадим загинув на території Київської міської клінічної лікарні №4, Солом’янського району, де проходив лікування.

Чотири години він лежав і вмирав на вулиці і ніхто нічого не зробив щоб йому допомогти! Його побратим, безуспішно закликаючи працівників лікарні виконати свій обов’язок, був змушений викликати карету швидкої допомоги, яка їхала з іншого медзакладу! І тільки тоді Вадима занесли до приміщення той самої лікарні №4, де увага – замість того щоб покласти у відділ реанімації, прив’язали його до ліжка! Через 16 годин було офіційно оголошено що Вадима застала “раптова смерть”, написав військовий у телеграм-каналі.

Ще новини України: Вперше в Україні провели трансплантацію кісткового мозку дитині з остеопетрозом. Донором став хлопець із Польщі (фото)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×