Купити квартиру в Дніпрі

У Мелітополі рух опору знищив кількох окупантів та техніку – ГУР

У Мелітополі рух опору знищив кількох окупантів та ворожу техніку. Атаку було реалізовано 1 грудня 2023 року в обідній час на в’їзді до тимчасово окупованого міста.

Про це НСН повідомляє з посиланням на Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Несподівану й успішну атака реалізували 1 грудня 2023 року в обідній час на в’їзді до тимчасово окупованого Мелітополя, йдеться у повідомленні.

Сили українського спротиву знищили декілька російських окупантів та завдали ураження ворожому паливозаправнику ― військова техніка виведена з ладу.

Акція помсти ворогам відбулася на проспекті Богдана Хмельницького 115, де московські окупанти полюбляли робити привали “на перекур”.

Головне управління розвідки Міністерства оборони України та відважні українські партизани нагадують: куріння ― вбиває, наголосили розвідники.

Після чергового успішного нальоту сил опору, що призвів до ліквідації загарбників та пошкодження їхньої військової техніки, російсько-окупаційна адміністрація у Мелітополі намагається приховати наслідки атаки через страх перед кремлівськими спецслужбами.

Ще новини України: На Херсонщині ЗСУ вдарили по будівлі, де радились окупанти – ліквідовано 5 високопосадовців армії рф (фото)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×