Купити квартиру в Дніпрі

Оновлено. Окупанти ракетами обстріляли Покровськ на Донеччині. Є загиблі та поранені (фото, відео)

Окупанти ракетами обстріляли Покровськ на Донеччині 3

Ввечері 7 серпня російські окупанти обстріляли Покровськ Донецької області – поцілили по місту двома ракетами.

Внаслідок ворожої атаки у місті пошкоджені житлові будинки, є загиблі та поранені, передає НСН.

«Місто Покровськ, Донецька область. Донбас, від якого Росія намагається залишити тільки розбите й обпалене каміння. Два ракетні удари. Влучання по звичайному житловому будинку. На жаль, є жертви. На місці – рятувальники та всі необхідні служби. Триває порятунок людей», повідомив президент Володимир Зеленський.

ОНОВЛЕНО:

Російські військові ввечері 7 серпня завдали два ракетних удари по місту Покровськ на Донеччині. Спершу поцілили у житловий будинок, приблизно за 40 хвилин, розповів начальник обласної військової адміністрації, вдарили другою ракетою поблизу. Семеро людей загинули.

Серед загиблих полковник служби цивільного захисту, заступник начальника ДСНС Донеччини Андрій Омельченко, повідомив у Telegram міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

“Йому було 52 роки. Половину свого життя він віддав службі”.

Андрій Омельченко загинув під час повторного ракетного удару по Покровську, розповів у вечірньому зверненні президент Володимир Зеленський.

Станом на 7:00 8 серпня відомо про щонайменше 67 поранених. За попередніми висновками, повідомили у прокуратурі, російські військові атакували місто ракетами “Іскандер”.

“Загинуло 7 осіб. 67 поранено, з них – 29 працівників поліції, 7 рятувальників та 2 дітей.

Відновлюємо розбір завалів. Вночі були змушені призупинити роботи через високу загрозу повторних обстрілів”, йдеться в повідомленні МВС.

Серед поранених у Покровську — поліцейський Володимир, герой документального фільму “20 днів у Маріуполі” журналіста і документаліста Мстислава Чернова.

Режисер повідомив, що чоловік постраждав під час повторного ракетного удару, коли допомагав людям на місці влучання першої ракети. Чернов у коментарі Суспільному розповів, що розмовляв з поліцейським — він з осколковими пораненнями перебуває в лікарні, йому зробили операцію.

В перші хвилини після вибухів, очільник Офісу президента Андрій Єрмак опублікував фото і відео з місць влучання ворожих ракет.

Також світлини публікує голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

Окупанти ракетами обстріляли Покровськ на Донеччині

Росіяни двічі поцілили по центру Покровська. Пошкоджено багатоповерхівки, житлові будинки у приватному секторі, готель, заклади харчування, магазини та адміністративні будівлі.

Окупанти ракетами обстріляли Покровськ на Донеччині 4

Окупанти ракетами обстріляли Покровськ на Донеччині 2

Ще новини України: На Харківщині загинув 28-річний хірург внаслідок російського удару по пункту переливання крові

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×