Купити квартиру в Дніпрі

На Куп’янському напрямку наступ ворога сповільнився – в ЗСУ назвали причину

на Куп'янському напрямку

Наступ ворожого війська на Куп’янському напрямку сповільнився. У Східному угрупованні військ назвали причину.

Російський наступ сповільнився, ймовірно, через те, що окупанти перегруповуються.

Про це керівник пресслужби Східного угруповання військ Ілля Євлаш заявив у ефірі телемарафону, інформує НСН із посиланням на РБК-Україна.

“Перш за все це пов’язано з тим, що вони добряче по зубах отримали біля Новоєгорівки. А по-друге, мені здається, це пов’язано із формуваннями їхніх підрозділів. Вони перегруповуються після отримання на горіхи від ЗСУ”, сказав він.

Речник наголосив, що українські захисники готуються до різних сценаріїв, а розвідка постійно працює для виявлення планів противника.

Що цьому передувало

Останніми місяцями російські окупанти активізували наступ на Куп’янському та Лиманському напрямках. Згідно з останніми зведеннями Генштабу ЗСУ, загарбники не покидають намірів прорвати оборону наших військ.

Британська розвідка припускає, що на тлі успіху ЗСУ на півдні російські окупанти можуть посилити наступ на напрямку Куп’янськ-Лиман протягом наступних двох місяців. При цьому, з даними розвідки, росіяни перекидають у Луганську області 25-у армію.

При цьому Сили оборони зазначають, що окупанти зосередилися у районі Новоєгорівки Луганської області, бо хочуть пробити так званий “коридор”. Речник Східного угруповування військ Ілля Євлаш заявляє, що загарбники формують ударний кулак, але поки їм не вистачає техніки.

Ще новини України: Росія готується до українського наступу на Токмак – британська розвідка

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×